2777
2789
عنوان

خانوما کمک.....

124 بازدید | 7 پست

یکی از همسایه های ما موقع آشپزی فکر کنم پیاز داغ درست کردن یک طوری درست میکنه و بوش تو کل ساختمان میپیچه که نگو نمیدونم چی میزنه توش که اینقدر بده... من نمیدونم چکار کنم... هشت واحدیم نمیدونم کیه برم بپرسم... به خدا داره حالم خراب می شه.... راهی ندارین به من بگین؟ از طرفی من عاشق بوی پیاز داغم ولی این داره عشق منو خراب می کنه 😞😞😞😞

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما  باروغن دمبه درست میکنه

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
فکرکنم زردچوبه زیاد میزنه بهش بوی زردچوبه که سرخ میشه اینطوریه 

نمیدونم عزیزم.... واقعا اذیت کننده است. تو هیچ خونه ای که توش بودم مثل اینجا همچنین چیزی 

ندیده بودم. البته خونه قبلی بود. مستاجر بودن رفتن دیگه هیچ بویی نبود. 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

راست میگین همین حرف رو میزنه. ولی به راهی نیست از بوش خلاص شم؟؟؟