2777
2789
عنوان

حس ششم بیا دیگه🥲

154 بازدید | 28 پست

میارم رشته ای که میخوامو؟

کی شوهر میکنم؟

محمدرضاست یا اونی که نمایشگاه داره؟

محمدرضا چه فکری میکنه راجبم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

لب مرزی محمد رضا حسم بهش قویتره نمیدونم چرا

ممنونم عزیزم

چی لب مرزم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

محمدرضا کیه؟

یه بنده خدایی 

منم به محمد رضا رای میدم، اون نمایشگاه داره رو هم تو نی نی سایت بذار به بالاترین قیمت ردش کن بره

🤣🤣🤣🤣🤣محمدرضا ام نمایشگاه داره

رشته ای که گفتی

فدات عشقم 

بچه خواهرم چیه با شخص مورد نظرم س ازدواج دارم کی

پسره

یه نفر تو فامیلای شوهر خوهرات هست خییلی حسوده به زندگیش چشم داره بگو صدقه بده

تا سال دیگه میاد خواستگاری  ولی نمیدونم همینی که میگی باشه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
عزیزم حست در مورد ازدواجم چیه سنتیه یانه چجور آشنا میشیم چه شخصیتی داره من تو چه سنی ازدواج میکنم مر ...

ببین من حس میکنم همین الان یه خانواده تو رو در نظر دارن برای پسرشون خیلی هم موقعیت خوبی داره 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜