2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت سگ کی باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 59 پست
اون چند تای اول که وظیفشه.. مرد بد دهن و خسیس به درد نمیخوره.

چیکار کنم 😕

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کنم 😕

باید بهش یاداوری کنی اینجا طویله نیست دهنشو باز کنه فحش بده. ـزن گرفته وظیفشه پول بده.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا پول نمیده؟ بزور ازش بگیر

دوسه بار بهش گفتم 

نداره خیلی ولی اونقدری نیست 200 300 بندازه رو حسابم ماهانه حداقل خرج نتم در بیاد ولی میگه خداستی بگو به خودم بابا شاید من دلم خواست چیزی بخرم تو نباشی از این موضوع خیلی ناراحتم 

غرورم اجازه نمیده بیشتر بهش بگم بهم پول بده

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

تنها کاری که میتونی بکنی انقدر اویزون نباش ....اههههه

دارم یاد میگیرم یعنی داره یلدم میده همیشه منم گدایی بغلشو میکنم

عزیزم لطفا خنگ بازی در نیار یعنی چی غرورم نمیذاره. ببین عادت میکنه پول نخوای هاااا بعدا میگه تو کم خرجی خرج نداری ک بعدا مثلا ۵٠٠ تومن پول بخوای میگه برا چی میخای لازم نکرده بخواه بذار عادت کنه بدونه زن خرج داره چیزی خواستی زنگ بزن بگو مثلا پول بزن بستنی میخوام مثلا لباس میخوام مثلا غذا هوس کردم بخواه ازش 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

آهان فکر کردم الان ازش بدت میاد 😬😬پس هیچی

نه دوست دارم فقط از دوست راهنمایی خواستم فعلا چطوری رفتار کنم تا ادم شه

عزیزم لطفا خنگ بازی در نیار یعنی چی غرورم نمیذاره. ببین عادت میکنه پول نخوای هاااا بعدا میگه تو کم خ ...

بحث خنگ بازی نیست خونه بابام همیشه ماهانه پول برام واریز میشد هیچوقت نگفتم بهم پول بدین ندارم اما الان دوسه بار گفتم گفتم نمیخواد میری بیرون کارت حقوقمو کامل بهت میدم دیگه چته ولی من دوست دارم رو حساب خودم پول باشه 

بحث خنگ بازی نیست خونه بابام همیشه ماهانه پول برام واریز میشد هیچوقت نگفتم بهم پول بدین ندارم اما ال ...

ببین همینایی ک الان به من گفتیو بهش بگو

بگو من خونه پدرم هر دیقه از پدرم گدایی نمیکردم ماهانه برام پول میزدن اینو بگو

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

ببین همینایی ک الان به من گفتیو بهش بگوبگو من خونه پدرم هر دیقه از پدرم گدایی نمیکردم ماهانه برام پو ...

اتفاقا امروز داشتم بهش فکر میکرد اگه بحثش پیش اومد بهش بگم 

مرسی ازت گلی

دوسه بار بهش گفتم نداره خیلی ولی اونقدری نیست 200 300 بندازه رو حسابم ماهانه حداقل خرج نتم در بیاد و ...

چه غروری دختر... رفتی بیرون دلت خواست چیزی بخری اگر ۱٠٠هست بگو ۱۵٠.. اون خودش داره میگه خواستی بگو. وقتی نمیخوای اونم عادت میکنه به این موضوع و از قدیمم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره. دیگه کم کم دیدی از اون سر به زیری فاصله گرفت و خدای نکرده برای کسی خرج کرده که تو شناسنامش نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏