2777
2789
عنوان

وسواس فکری یا نشخوار فکری

79 بازدید | 11 پست

من ی مدتی هست همش فکر گذشته میاد سراغم که مثلا نکنه اون موقع که محصول فروختم به همکارم باهاش زیاد حساب کردم یا مثلا فکر میکنم قبلا رفتن سوپر مارکت بهش گفتم پولت رو بعدا میارم بعد میگم نکنه یادم رفته ببرم براش ،یا همش افکاری مالی میاد که نکنه مال حروم اومده باشه تو ذهنم ،دارم دیوانه میشم 

اضطراب و استرس نداری؟

مشکلی اخیرا تو زندگیت نیست؟

من یه مدت استرس که داشتم بعد از خونه میرفتم بیرون میگفتم نکنه گازو خاموش نکردم و...

خیلی کوتاه بود مدتش 

خودم متوجه میشدم به خاطر اون استرس و اضطرابه هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اضطراب و استرس نداری؟مشکلی اخیرا تو زندگیت نیست؟من یه مدت استرس که داشتم بعد از خونه میرفتم بیرون می ...

اره اضطراب هم دارم دستام میلرزه 

اخیرا ی بارداری خارج از رحم یا سقط داشتم 

اضطراب و استرس نداری؟مشکلی اخیرا تو زندگیت نیست؟من یه مدت استرس که داشتم بعد از خونه میرفتم بیرون می ...

من که قبلا وسواس نجس و پاکی داشتم بعد الان اینجوری شدم گاز و برق و اب و درها رو که همیشه چک میکنم ولی اینکه راجبه حق الناس و حلال و حرومه ،درگیری برام بوجود اورده 

من که قبلا وسواس نجس و پاکی داشتم بعد الان اینجوری شدم گاز و برق و اب و درها رو که همیشه چک میکنم ول ...

حتما یه ازمایش خون بده و کم خونی و ویتامینای بدنت رو چک کن 

اگه چیزی نبود از یه دکتر روانپزشک کمک بگیر 

حالا من خانوادم میگن تو اورتینک هستی 

یعنی زیاد تجزیه تحلیل میکنم کار مردمو و ساعت ها فکرم مشغول میشه 

دارو میخورم که بیشتر برای افسردگی هست ولی یکیش اسمن داروی وسواس هست که میخورم حالا اینکه دکتر چرا داده نمیدونم 

حتما یه ازمایش خون بده و کم خونی و ویتامینای بدنت رو چک کن اگه چیزی نبود از یه دکتر روانپزشک کمک بگی ...

نمیدونم منم رفتم پیش مشاوره گفت اینا نشخوار فکری هست ولی قرص وسواس گفت بخور 

من با توصیه های دوستام برای درمان وسواسم رفتم پیشه دکتر پیمان حمزه نژاد و خیلی راضیم

من قبلا پیش ی روانپزشک رفتم بهم دارو داد ولی بیشتر با کلیپ های مذهبی خوب شدم چون وسواس نجس و پاکی داشتم ،اما الان وسواس فکری و حق الناس و حلال و حروم اذیتم میکنه