2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست بچه های این نسل

244 بازدید | 27 پست

واقعا هیچ چیز رو نمیشه ازشون پنهون کنی به خدا خسته شدم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تف به این زندگی 

هیچ حریمی نمیتونم داشته باشم 

به خدا حتی کوچک ترین چیزا 

حتی نوار بهداشتی😔

خانوادم هم همینطور خیلی پر رو شدن

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نوار بهداشتی رو نمیتونم قایم کنم 

هر وقت میخوام برم اتاقم میگم کار شخصی دارم بلند داد میزنه میخوای بری پوشک عوض کنی 

حتی میرم حموم هم آسایش ندارم

بچه خودته؟

نه خواهرمه کوچیکه 

فک کنم استارتر عزیز پیش خودش فک میکنه ما آیت الله بهجتیم از غیب بهمون میگن چی ناراحتشون کرده

گفتم گلم 

نوار بهداشتی رو نمیتونم قایم کنم هر وقت میخوام برم اتاقم میگم کار شخصی دارم بلند داد میزنه میخوای بر ...

کی اینکارو میکنه؟ 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !