2789
عنوان

ازدواج

273 بازدید | 25 پست

بچه ها من ۲۶ سالمه و دانشجوام دیگ چیزی نمونده تموم کنم. امروز خیلی ناراحت بودم ک چرا همه دوستام ازدواج کردن و حتی بچه دارن اما من مورد هایی ک اومدن خواستگاریم خوب نبودن و بهتره بگم جدی هم نبودن . با اینکه واقعا چیزی کم ندارم.اصلا فک میکنم هیچوقت قرار نیست ازدواج کنم . به قسمت و تقدیر توی ازدواج اعتقاد دارید . کلا نظرتون رو بگید 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

همچی قسمته عشق واقعی میات سراغت دیر یا زود

من خواهرام چقدر بزرگتر از تو بودن ازدواج کردن

یکی تو 34 سالگی، یکی 27 سالگی، یکی 30 سالشه ولی هنوز ازدواج نکرده

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی هم متواضع هستید (:باز خوبه شما خواستگار داشتید و رزومتون خوبهپیش اومدنیهباید پیش بیاد

بنظرتون ازدواج قسمته ؟؟ 

همچی قسمته عشق واقعی میات سراغت دیر یا زودمن خواهرام چقدر بزرگتر از تو بودن ازدواج کردنیکی تو 34 سال ...

پس شما اعتقاد دارید ب اینکه ازدواج قسمته

صگ درصد

حقیقتش من دختری ام ک دوست ندارم با پسری دوست شم. بماند ک عاشق ی نفر هم بودم و ب دلایلی خانواده موافقت نکردن ب ازدواجمون. و دیگ اصلا دوست ندارم تو رابطه باشم با کسی. ولی گاهی بخودم میگم اطرافت رو نگاه کن همه کسایی ک. دارن ازدواج میکنن با دوست پسراشونه و اینجا ناامید میشم 

اره به عدالت و قسمت و تقدیر اعتقاد دارم

متاهل ها سلامت روانی بیشتری دارن ولی با مشکلات بیشتری هم مواجه میشن 

به اینکه هر کسی ازدواج نکرده زشت نیس، ی خانم خیلی زیبای مجرد میشناسم ک ازدواج نکرده تجرد قطیه دیه

از نظر عدالتم مثلا چند روز پیش ی دختر خوشگلی بود تو آشناها ۲۷ ساله چندسالیم از ازدواجش میگذشت، تو تصادف مرد 

یا همینجا امروز یکی از خواستگارش کلی تعریف میکرد درامدش بالا بود بعد عکسشو گذاش خیلی مزخرف بود من ک هیچی نگفتم ولی هیشکیم تعریف ندیدم بکنه 

ادم باید تلاششو بکنه ولی حسرت کسیو نکشه چون زندگی همه نقص داره و دنیا خیلی قروقاطیه دگرگونی داره 

انگار خوشبختی ی شیلنگیه که خدا فشار آبشو کم و زیاد میکنه ولی تقریبا برای همه در ی محدوده س حدودا اون فشاره 

الانم ی تاپیک دیدم یکی ی خواستگار خیلی خوبی داشت دارم خودمو دلداری میدم 😭😂 

آسیا ب نوبت و همچنین روزگار برای هر کسی ی چی در آستین دارد و نباید قضاوت کرد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

حقیقتش من دختری ام ک دوست ندارم با پسری دوست شم. بماند ک عاشق ی نفر هم بودم و ب دلایلی خانواده موافق ...

ببینید تا آشنایی نباشه که کسی سمت ازدواج نمیاد

مگر اینکه شما از طرف دیگران توصیه بشید

حالا نه اون دوز پسر دوز دختری که مدنظر بقیس ولی خوب باید اشنایی پیش بیاد 

حقیقتش من دختری ام ک دوست ندارم با پسری دوست شم. بماند ک عاشق ی نفر هم بودم و ب دلایلی خانواده موافق ...

ن باو بنظر من همه اونایی ک دوس پسر دارن میان اینجا میگن دعا کنین اکسم برگرده 😂😂😂 

انقد اهنگای شکست عشقی زیاد و پرطرفدار شده بخاطر همین چیزاس دیه ک هی همو ول میکنن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببینید تا آشنایی نباشه که کسی سمت ازدواج نمیادمگر اینکه شما از طرف دیگران توصیه بشیدحالا نه اون دوز ...

خب این آشنایی ک میگید منظورتون چیه ؟؟ 

ن باو بنظر من همه اونایی ک دوس پسر دارن میان اینجا میگن دعا کنین اکسم برگرده 😂😂😂 انقد اهنگای شکست ...

درسته حق با شماست خودمم اطرافم میبینم اما گاهی میگم خب ما ک دوست پسر نداریم قراره با کی ازدواج کنیم و واقعا ناراحت میشم

همون دوستی ولی نهایت بعد از ده روز بگید باید بیای خواستگاری تا بشه یازده روز

معمولا تو ده روز نمیان و دخترا مخصوصا من ک خیلی احساساتی ام بعد از دو روز وابسته میشم و اگه دیگ طرف بگه ده سال صب کن میکنم دقیقا مثل عشقی ک ۶ سال درگیر کردم خودمو و آخرش شد هیچ