2777
2789
عنوان

تو اتاق خوابم دعا پیدا کردم

223 بازدید | 17 پست

بچه ها داشتم اتاق تکونی میکردم با مامانم تختم خیلی سنگینه برای همین یکسالی میشد جابجاش نکرده بودم 

وقتی وسایلشو بردیم بیرون که جارو بکشیم دو سه جای اتاقم از جمله زیر موکت تختم دعا پیدا کردم که روش اسممو نوشته بود چندبار 

خیلی ترسیدم باید چیکارش کنم؟بندازمش دور بره؟یا باید کار خاصی کنم باطل بشه؟

خیلی ترسیدم 

و اینم بگم من مامانم خیلی اهل نماز و با خداست ولی من نیستم و حتی بلدم نیستم ولی دو سه هفته پیش کتاب مفاتیح مامانم که ۱۵ سال کامل داشته و آخ نگفته بود کامل صفحاتش سفید شده بود انگار از اول هیچی توش نبوده زنگ دفتر مرجع تقلید زد گفتن از خونه بندازینش بیرون 

بنظرتون به همدیگه ربطی دارن؟

تاحالا همچین چیزی رو به چشم ندیده بودم و خیلی وحشت کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقت کن ببین قبل و بعد از اسمت چی نوشتهممکنه برای محبت باشه و شوهرت خودش دعا گرفته

من وقتی عروس خونواده شوهرم شدم یکی دوبار توی گوشی مادرش که عکس نشونم میداد دیدم دعا هست و خود شوهرمم میگفت خانوادش اهل پیش دعانویس رفتنن ولی خودش اعتقادی ندارم

ممکنه کار خودش باشه یعنی؟

به اب رون بده 

ما همیشه پیدا می‌کنیم میندازیم تو اب رون 

من یبار عروسک پیدا کردم تو بالشم 😖

👸🏻𝒲𝒽𝑒𝓃 𝓉𝒽𝑒 𝓉𝒾𝓂𝑒 𝒸𝑜𝓂𝑒𝓈, 𝐼 𝓌𝒾𝓁𝓁 𝓈𝒽𝑜𝓌 𝑒𝓋𝑒𝓇𝓎𝑜𝓃𝑒 𝓌𝒽𝑜 𝐼𝒶𝓂