2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 9015 بازدید | 1327 پست
مونوم شودوم قاطی مرغا😁🥰🌱❤️ دو روز دیگه سمیرم میارم😂داامادم معرف حضور همه هس دیگ مهندسه خودمونه😂 ...

عکس یادت نره بفرستی

و چشم های تو.. همان کافه ی دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد..

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوشبخت و پایدار باشی عزیزم به خدا خیلی خبر خوبی بود خیلی ذوق کردم نزدیکم بودی بغلت میکردم. راستی خود ...

عووووضی من می‌خوام قند بسابم بعد از دستی ولش کنم بخوره تو سر داماد هی بگم اوووواااا ببخشیذ خاااااک ب سرم از دستم افتاد مجددددددد تققفققق محکم تر بزنم خخخخخ وااااااای بازم افتاد ببخشید میخوام ببینم استانه تحملش چقده خخ

من زلیخا و تو یوسفمی❤️

عووووضی من می‌خوام قند بسابم بعد از دستی ولش کنم بخوره تو سر داماد هی بگم اوووواااا ببخشیذ خاااااک ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عووووضی من می‌خوام قند بسابم بعد از دستی ولش کنم بخوره تو سر داماد هی بگم اوووواااا ببخشیذ خاااااک ب ...

مادر عروس که قند نمیسابه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16007888/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85 

لطفاً به این تاپیک هم یه سر بزنید ثواب داره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏