2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست

[QUOTE=379022799]عه عه دیدی کلکو  این هی میگف سیل اشک را انداختم و حالم بده نگووو  داره زیرابی میره   ...[/QUOTE

اینو جارو بدن دستش از منو تو خوبتره 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=379022799]عه عه دیدی کلکو این هی میگف سیل اشک را انداختم و حالم بده نگووو داره زیرابی میره ...

ملکههههههه عههههههه حالا تازه وارد مرغا شدم تو جارو میگییی🤣😭😭😭😭

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

اساسش جارویه بقیه فرمالیتس

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

[QUOTE=379022799]عه عه دیدی کلکو این هی میگف سیل اشک را انداختم و حالم بده نگووو داره زیرابی میره ...

هعی گوزگار تف 💦💦💦💦 مری کجایی بیا تف کن  فکر میکردم فقط منم که نمیدونستم ندونستم شمارو هم پیچونده رفته با مهندسه ددر دودور😂🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

یه مرغ چاقوچله😁😊🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

هعی گوزگار تف 💦💦💦💦 مری کجایی بیا تف کن فکر میکردم فقط منم که نمیدونستم ندونستم شمارو هم پیچونده ...

مگ ارسامم بوده رفته دکتر؟؟

هعی گوزگار تف 💦💦💦💦 مری کجایی بیا تف کن فکر میکردم فقط منم که نمیدونستم ندونستم شمارو هم پیچونده ...

حالا باور نمیکنن حالم بد بوده🤣🤣😭بابا ب ملکم عکس دادم اصن حوصله نداشتم صورتم دست بزنم وردارم شبی مار بو عزام😂😭

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

مگ ارسامم بوده رفته دکتر؟؟

اونشو نمیدونم اما بقول تو دیوث میگفت  هنوز چیزی جدی نشده باهاش نمیحرفم  اخخخ باید میدونستم این مبی عاشق تر ازین حرفاس😁😂

حالا باور نمیکنن حالم بد بوده🤣🤣😭بابا ب ملکم عکس دادم اصن حوصله نداشتم صورتم دست بزنم وردارم شبی م ...

به چشمای یارو خوشکلی مهم اینه 😂

اونشو نمیدونم اما بقول تو دیوث میگفت هنوز چیزی جدی نشده باهاش نمیحرفم اخخخ باید میدونستم این مبی ع ...

اینو من زاییدم خخخخ این هر شب تو رویا جارو بدست تصور میکنه خخخخ 

من رفتم مهمونام دارن میان البته با شامشون 🤣 شامو خودشون میارن