2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست
😂😂😂منم این مدت خیلی خوردم از عروسی به بعد ۵ تا اضاف کردم 😭😭اوففف رو مخمه

عه تپل شدی🤤😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس انگشترو فرستادم خودم مدل بی نهایت دوس داشتم خودش میگه مدلشو عوض کنیم 😁

دروووغ میگی برا ارسام فرستادی؟؟؟؟

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

عکس انگشترو فرستادم خودم مدل بی نهایت دوس داشتم خودش میگه مدلشو عوض کنیم 😁

دوستت داره میخواد بهترینارو برات بگیره خب  مبی نری زیاد نازشو بکشیاا از اول خودت ناز کن براش😍

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

دوستت داره میخواد بهترینارو برات بگیره خب مبی نری زیاد نازشو بکشیاا از اول خودت ناز کن براش😍

نبابا خودش میگه سه ساله همش میگفتم تو پدر ندادی چقد با حسرت بابامو نگاه میکردی راستم میگف ینی ب کوچیک ترین چیزای دقت کرده🥲😄😁

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

ارسام جدی شده بابا قبول کردم😁 حلقم آورده عکس فرستادم دیگه فق حرفای جهیزیه مهریه و اینا مونده ..🥰

ای جوووون فک کردم شوخی میکنی دیوووونع مبارک باشه خوشبخت بشی عزیزم سپیییید بخت بشی نننننه...عکس من ندیدم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ای جوووون فک کردم شوخی میکنی دیوووونع مبارک باشه خوشبخت بشی عزیزم سپیییید بخت بشی نننننه...عکس من ند ...

قربونت بشم منننن مرسییییی😁❤️🌱🌱🌱

واسا الان برم ببینم صفحه چنده بهت میگم

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

نبابا خودش میگه سه ساله همش میگفتم تو پدر ندادی چقد با حسرت بابامو نگاه میکردی راستم میگف ینی ب کوچی ...

ای جاان بچم چقد تو کفت بوده یعنی هلاکت بوده هاا😊😁🤣🤣

ملکه

کوعسک