2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8968 بازدید | 1327 پست
اره امضا کم مونده بگیرم از وسط جر بدم بازم درخواس میدن بهم چیکار کنم دیگ

😂😂

عاشق شوهرمم😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای فقط مامانت ک گفته مشهدی همینه خخخخخ میخواس بگی اره اره خودشه

بخدا تو مطب دارم میترکم از خنده مامانم میگه اینو نگا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عکسرو ک دید دیدش نسبت بهتون عوص شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

ها دایی داره بچه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بزن بر سینه و بر سر

اینو ارسلان بهش یاد داده یعنی یکسره داره میخوونه نمیدونم چیکار کنم یادش بره

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

عاشق شوهر تیک قرمزعاشق جارو تیک سبز

😂😂😂😂 دهنت

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اینو ارسلان بهش یاد داده یعنی یکسره داره میخوونه نمیدونم چیکار کنم یادش بره

یادش بخیر بچگیا داداشم موهامو شونه میزد برام موهام مصری بوودومیگف میری بیرون مرتب باشی😍😭🥺دلم تنگ شا

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

😂😂عاشق شوهرمم😂

مگ الکیه همتون میدونید عااااشق شوهرمم خودتون بهم میگین شوهر ذلیل جارو بدست دیگه اینا عشق نیس پس چیه

مگ الکیه همتون میدونید عااااشق شوهرمم خودتون بهم میگین شوهر ذلیل جارو بدست دیگه اینا عشق نیس پس چیه

پایدار باشی عشقم🧿 

هممون عاشقم شوهرامونیم 🎀🌱

خبرا رسیده تولد سنگ تموم گذاشتی😌

یادش بخیر بچگیا داداشم موهامو شونه میزد برام موهام مصری بوودومیگف میری بیرون مرتب باشی😍😭🥺دلم تنگ ...

الییهیییییی خدا برا هم نگهتون داره تصویری بزنگ بهش

پایدار باشی عشقم🧿 هممون عاشقم شوهرامونیم 🎀🌱خبرا رسیده تولد سنگ تموم گذاشتی😌

تولدددددد عاها تولد امین

بخدا تو مطب دارم میترکم از خنده مامانم میگه اینو نگا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عکسرو ک دید دیدش نسبت بهتون عوص شد ...

اخ اخ ننت عضو نشه صلوات

تولدددددد عاها تولد امین

ارهههه 

تولد خودت کیهه

ارهههه تولد خودت کیهه

منووو مگه تو تولد من نبودی تاپیکش هنو هست ندیدی یه سایت ترکوندن برام همین مبینام زده بود کلی پر بازدید بود