2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست
من مثل توزرنگ نیستم جارو بزنم بعدش پارو بزنم😂😂 پنجاه روز دیگه پری نمیشدی بچت تو بغلت بود😁 نه تا ی ...

خخخخ ن خب من ب امین ایمان دارم دیدی حتی بی بی هم نزدم خودش اومد 

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

خخخخ ن خب من ب امین ایمان دارم دیدی حتی بی بی هم نزدم خودش اومد

نباید میومد من منتظر نی نیت بوددددددددددم😐😤😡🤒🤕😁😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امینه از بس عاشقه خودشو جارو پاروشه هر کی رو نگا میکنه شکل ملوک میبینه😁

😂😂😂😂

همون شعر

به صحرا بنگروم صحرا تو بینوم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

نباید میومد من منتظر نی نیت بوددددددددددم😐😤😡🤒🤕😁😂

ن بابا خدا نکنه یعنی کاااااپ یکسره سرریزه داغوووون

خخخ توام مث امین مارو اسکل کن

نه حاجی اسکل چیع😂😂😂😂

یه ملت ما رو اسکل میکنن من بیام تو رو

فقط عکس چادریه که به عکس صحنه دار نگاه میکرد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂همون شعربه صحرا بنگروم صحرا تو بینوم

🤣🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

نه حاجی اسکل چیع😂😂😂😂یه ملت ما رو اسکل میکنن من بیام تو روفقط عکس چادریه که به عکس صحنه دار نگاه ...

اقا من خوددم بخوام ی هفته جارو نکنم شماها نمیذارین کثافتا باید بردارم برم حیاط خلوت خخخخخ

ن بابا خدا نکنه یعنی کاااااپ یکسره سرریزه داغوووون

اخخخخ نگو من دوس دارم اونقدر خونریزی زیاد باشه هااا خیلی خوبه بنظرم 😁

اقا من خوددم بخوام ی هفته جارو نکنم شماها نمیذارین کثافتا باید بردارم برم حیاط خلوت خخخخخ

نه متحرک اصلی جارو هست

ما فقط وسیله ایم

اخخخخ نگو من دوس دارم اونقدر خونریزی زیاد باشه هااا خیلی خوبه بنظرم 😁

ن چیش خوبه این نصبش میدونی ادمو اذیت میکنه خخخ کم باشه خوبه روزی یه بار نصب میکنی میری دیگ

ن چیش خوبه این نصبش میدونی ادمو اذیت میکنه خخخ کم باشه خوبه روزی یه بار نصب میکنی میری دیگ

ناشکر نباش بابا  میخوایی انگشت پترس و قرض بگیریم جلوشو بگیره😁