2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8968 بازدید | 1327 پست
اره دیقا دلمو برد عنتر🌚💔 البته شانس اوردم ک خودشم دوستم داره وگرنه بدبخت بودمنبابا من عاشق تاریخم� ...

جووونننن 

منم عاشق تاریخم 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶۴ شدم😑😑😑😑تو چندی؟

نهههه 

یک کیلو ازت بیشترم 

البته قدم فک کنم ازت بیشتره

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

کتاب سینوهه رو بشدت بهت پیشنهاد میکنم خیلییی خوبه

الان دارم کتاب رضاشاه رو میخونمممم💅

نهههه یک کیلو ازت بیشترم البته قدم فک کنم ازت بیشتره

من ۱۸ سالمه خببببببب معلومه باید کمتر باشممم شبی گودزیلا شدمممم😭😭🤣مهندس ببینه سکته میکنههه🤣🤣😭😭

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

پروف کیو و من مثل همه؟؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من ۱۸ سالمه خببببببب معلومه باید کمتر باشممم شبی گودزیلا شدمممم😭😭🤣مهندس ببینه سکته میکنههه🤣🤣😭� ...

😂😂😂😂😂 جرررر

قدت چنده؟