2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8965 بازدید | 1327 پست
قررربونتتت ببین برا نینی اسم انتخاب کردم ملیسا😌🤣ب اسم خودمم میاد مبینا و ملیسا خوب نی؟ تو خوبی؟

قربون دستت😍😍🥰😁😁😁 خیلی هم‌ عالی، فقط یه سوال اسمش نباید لااقل ب مامانش میومد؟ 🫠🫠 خووووبم خداروشکر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شمالیم اصالتم جنوبه ینی بابام جنوبیه فقط مامانم شمالیه یکم سخته ولی چ کنم مهندس هم پولداره 🤣 هم ...

میدونم ولی دلتنگی و اینا سختهههه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

حاملگی باشه؟ بچه تو شکم باشه؟ الان منو ملکه میوفتیم ب جونت و مسخرت میکنیم🤣🤣🤣🤣هی تپ تپ میکردی جار ...

زهرمار😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

سلام ویژه به عشقولیای خودوم🙆🏻‍♀️❤️🐱

اوف اومد دلبر

ماچچچچچچچچچچچچچچچ👄

جووونننن 

جمعه نزدیک است. 😭😂

امشب دل من هوس رطب کرده عاشق شده از عشق تو تب کرده

امشب شب رقص و ساز و اوازه 

با بندری های ساحل کارون 

با هم نفسی که اهل اهوازه 

کی میاد من رُخ دلبرمو ببینم😭😭❤️❣️

اوففف 

دلبر تو کاریزما داری دلبر 😂😂