2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میشه بگی من تا چه ماهی جابه جایی دارم ؟

عزیزم بخدا حس شیشمم رفته اونقد قوی نیست ولی فک کنم یا تو همین چند ماه تابستون یا میفته‌‌ برا اول مهر

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

مرسی گلم.اخه اون سری برام گفتی درست در اومد

چی بگم والا خواهش میکنم عزیزم 

ببین یکی از اشناهاتون هست اون خونه داره ی تماس هم با اون بگیرید 

آخه نداریم همچین فامیلی.

ببین عزیزم حس من زیاد درست نیست ولی از طرف شوهرتون شاید همچنین کسی وجود داشته باشه ناامید نشین دیوار رو هم بگردین 

ببین عزیزم حس من زیاد درست نیست ولی از طرف شوهرتون شاید همچنین کسی وجود داشته باشه ناامید نشین دیوار ...

فدات شم گلم همین که دلگرمی میدی درسته.

آره ببین من قبلا با مادر شوهرم زندگی میکردم واحد من ۲خوابه مال مادرشوهرم ۴خواب و بزرگ.بعد ۱۸سال من اونجا به بهونه کمبود جا اومدم مستأجری.حالا مادرشوهرم‌میگه بیا من میرم تو‌واحد شما شما بیاین خونه من.من قبول نکردم .چون حوصله برگشتن ی بار دیگه به اون ساختمون رو ندارم.

از طرفی شوهرم خیلی فامیل دارن که تو‌کار مشاور املاکی .اما شوهرم نمیره دم بنگاهاشون میگه فامیلن من نمیرم.

حالا خود ماهم تا برج ۶قرار داد داریم اما صاحبخانه خونه رو فروخته گفتم حالا که فروخته زودتر پاشیم .

دعا کن اون خونه ای که باب دلم رو هرچه زودتر پیدا کنم.ممنونم از لطفت 

فدات شم گلم همین که دلگرمی میدی درسته.آره ببین من قبلا با مادر شوهرم زندگی میکردم واحد من ۲خوابه مال ...

آهااا درسته خب پس ی کار کنین تا یک الی دو ماه آینده خونه موردنطرتونو پیدا کنین چون احساس میکنم ارزش پولتون داره میره چیزی که زیاد خونه ولی حساس کمتری ب خرج بدین تو انتخاب انشالا خدا کمکتون کنه تونستین وسایل اضافه رو کارتون بگیرید چون میدونم ی خونه خوب تا یکی دو ماه دیگه گیرتون میاد

بازم بگم عزیزم اینا حس‌ ممکنه خطا هم داشته باشه