2777
2789
عنوان

چی بگم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 121 پست

من 6 سال زندگی مشترک دارم بچه ندارم و نیاوردم با اینکه واقعا دلم میخاد اما نمیتونم چون شوهرم کنترل خشم نداره

وقتی اطافاین میگن چرا بچه نمیاری؟ یا پیشنهاد میدن بچه دار شو نمک زندگیه از درون خون گریه میکنم

صلوات فرستادم.... من ک تباه شد زندگیم ولی از خدا میخوام عشقت هرروز عشقش بهت بیشتر بشه

مرسی عشقم،ممنون

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی تجربه خودم را میگم

اگر میخاید شوهرتون عاشقتون بشه فقط بخندید و شاد باشد ( سخته من خودم هر بار ناراحتی و دلخوریمو گفتم دعوامون شده ) بخودتون برسید ورزش کنید خوب بپوشید سالم بخورید . دانش بیاموزید صد در صد شوهرتون اشتباهاتی داره یا اخلاقایی که ناراحتتون میکنه یا غیر قابل تحمله بهش گوشزد نکنید

از ش تعرف و تمجید کنید .
همین اینطوری همیشه بهتون علاقمند میمانه ولی سخته خیلی سخته همش بخندی و ازش تعریف کنی حتی اگر تعریفی نداره

ولی تجربه خودم را میگم اگر میخاید شوهرتون عاشقتون بشه فقط بخندید و شاد باشد ( سخته من خودم هر بار ن ...

کاش یه سال پیش این حرفارو میشنیدم هرچند ک اون موقع فک میکردم هرکاریم بکنم اون عاشقم میمونه

کاش یه سال پیش این حرفارو میشنیدم هرچند ک اون موقع فک میکردم هرکاریم بکنم اون عاشقم میمونه

مهسا جون باورت میشه خیلی حسرت زندگی منو میخورن؟! ولی نمیدونن من چقدر مشکلات دارم نمیدونن شوهرم کتک که هیچ لگد میزنه

نمیدونن بچه اگر ندارم بخاطر شوهرمه

همین چند تا موردی را که گفتم انجام میدوم شوهرم مثل فرفره دورم میچرخه ولی بعضی وقتا واقعا دق میکنم از تنهایی

چون شوهرم من نه تکیه گاه منه نه هم صحبت نه همدردی میکنه

فقط بخندم و آشپزی منم و هیچ ایرادی نگیرم من زن ایده آلشم و این خیلی خیلی دور از انصافه ولی کلا همه مردا اینطورین تو این 6 سال انقد مشاوره رفتم و انقد کتاب و سایت خاندم که این نتایج چنیدن سال مطالعه تجربه و تحقیق منه

والا من و شوهرم ٨سال باهم بوديم منم منتظرش بودم كه درس پزشكيشو تموم كنه 😊پارسال ازدواج كرديم😊 مثل روز اول عاشقمه!!! منم عاشقشم البته☺️

❤️همسرم تمام دنيامه❤️عشقم تو رو داااارم چه خوبه دستامو تو دستات ميذارم❤️

اون چیزی که شما تو تایپک زدی واقعیتش میشه این مرد و زن تا وقتی بهم نرسیدن و رابطه کامل رو بدون ترس نداشتن عاشق و شیدایی هم اند چه یه روز یه صدسال وقتی بهم میرسنن و باهم زندگی میکنن کم کم ازهم زده میشن و ناراحت و دلخور تا تنفر و جدایی چرا چون هورمون عشق کمتر ترشح میشه چشماشون باز میشه و ایراداتشونو می بینن حالا بعضی ها باعقل این ایرادا رو نمی بینن و رو نقاط مثبت همدیگه تاکیید دارن و بعضی ها هم بالعکس

واسش چیکار کردی ک انقد پات مونده؟؟ واقعن بی مشکل بودین؟؟

آره عاشق همیم نیاز نیست کاری بکنی اگه دوطرف از دل عاشق باشن کافیه. ولی من درکم بالاست اونم همینطور درحد توانش ازش میخام واسه همه چی 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
اون چیزی که شما تو تایپک زدی واقعیتش میشه این مرد و زن تا وقتی بهم نرسیدن و رابطه کامل رو بدون ترس ن ...

ن... من منظورم زوج هایی هستش ک با وجودی ک چن سال باهم رابطه دوستی داشتن اما الانم سالهاست عاشقونه دارن زندگی میکنن و مرده هنوزم خانومشو مثل روز اول دوست داره