2777
2789
عنوان

چی بگم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم این مدل خانوما کار خاصی نمی کنن فقط خود واقعیشونن بی ریا و صمیمی و این یه شانسه که تو زندگی ...

بسیار زیبا گفتی مونا جان کاملا موافقم😍👌من هم رو مساله صمیمیت خیلی تاکید دارم من همیشه ب چشم رفیق صمیمی و قدیمی بهش نگاه میکنم راحت حرفامونو بهم میزنیم نمیذاریم تو دلمون چیزی بمونه🙂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
عااااااااالی گفتی مونا جونم 😘😘❤️❤️👍👍👌🏻👌

عزیزم 😍😘

راستی یوکی اومده دیدی تاپیک زده؟

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
[QUOTE=52800953]خخخ والا بخوداااا[/Q عشق چیز بدی نیست ، ببخشید با کمال احترام با شما مخالفم 

من نگفتم بده اما تو این دوره زمونهههه خیلی کمه 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

من هشت سال با شوهرم دوست بودم.پا به پای درسشو کارشو سریازیش رفتم.اوایل دوستی گفتم ک من با کسی دوست نمیشم اگه قصدت ازدواجه،ادامه میدم.اونم گفت بزار هم شرایطش پیش بیاد.هم بیشتر بشناسیم هم دیگرو.همو تو این مدت شناختینو ازدواج کردیم

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

بهمن چی؟؟

بهمنیا بهترن ولی کلا شهریوریا عشقشون اتشین نی یعنی اگ عاشق بشن محاله خیانت کنن ولی مثل فروردینیا ک عشقشون پر از هیجانو اینجور چیزاس نی😊

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز