2777
2789
عنوان

چی بگم😕

951 بازدید | 121 پست

بچه ها چی میشه ک ی مرد سال ها عاشق ی دختر میمونه؟؟؟؟

چی میشه ک بعضیا میان میگن ک هشت نه سال دوست بودنو اون آقا هنوز حاضره براشون جون بده؟؟؟؟

این خانوما چی دارن واقعن؟؟؟ 

چیکار میکنن ک ی همچین عشقیو تجربه میکنن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اقا مغز خر خورده حتما

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

به نظرم این مدل خانوما کار خاصی نمی کنن فقط خود واقعیشونن بی ریا و صمیمی و این یه شانسه که تو زندگی با کسی روبرو بشی که لذت دوست داشتن رو درک کرده باشه و فراتر از خزعبلات ذهنی اطرافیانش تنها به قلب خودش رجوع کنه و دوست داشته باشه بی منت بی توقع...

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

به نام خدا

شااانس 😞😓

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

اصلا تفکر شما اشتباهش . من با عشق 8 سال دوستم هنوز ازدواج نکردیم . آون اصلا قصد ازدواج باهام میگه نداره و میگ رفتارت بده . ولی با هم هستیم ... من دلم ميخاست اصلا دوستی نداشتم و ازدواج میکردم . دوستی فقط هرروز استرس و ناراحتم

منم همه زود ازم سیر میشن

واسه اینک همیشه در دسترسی کلا مردا نباید باشی نباید زیاااد بهشون محبت کنی باید کم محلشون کنی درمورد شوهر من ک شهریوریه صدق میکنه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز