2777
2789

سلااام دوستان حالم بدهه دلم میخواد خونه تنها بودم جیغ میزدم گریه میکردممم تنها تنها  ...

ی نامزد دارم سنتی بود ازدواجمون فقط چندبار حرف زدیم رفتیم بیرون ۱۴سال بزرگتر از من ،من ۲۲سالم 

وقتی فک میکنم ب سنش حالم بهم میخوره از انتخابم ظاهرشم رویایی نیس یعنی اون چیزی ک فک میکردم نیس

امااا

الان از قبل  عید رابطمون سرد از ۲م عید ندیدمش اصن اوایلش عین خیالم نبود الان نمیدونم چرا گریه م گرفت دلم گرفت حالم بدهه اولین روز کاریمم بود از وقتی از سرکار اومدم دپرسم تو اتاق 

حسودم من 

فک ک میکنم بره با یکی دیگ ازدواج کن ی جوری میشمم 

حسمو نمیدونم

پیشش ک هستم غبطه میخورم میگم کاش با هم سن سالم بودم همسرم جذاب تر بود ازش ک دور میشم اولش برام هیچ حسی نیس اما الان ی جوری حالم دلم گرفته (پریودیمم عقب افتاده چندروزه )شاید بخاطر اون نمیدونم حالم دست خودم نیس 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخی من دقیق نفهمیدم....علته حاله بد الانت دقیقا چیه

خودمم نمیدونم گلی 

پیششم گزیه میکنم میگم کاش سنش بالا نبود 

اما الان فک میکن بعد من ازدواج کن ب دختر حسودی میکنم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

خودمم نمیدونم گلی پیششم گزیه میکنم میگم کاش سنش بالا نبود اما الان فک میکن بعد من ازدواج کن ب دختر ح ...

یکم گریه کن خالی شی...زمان بده...ببین چی میشه

من واقعیت باز نفهمیدم...هم میخوای هم نمیخوای

اول حستو بفهم..بعد علت ترستو ارزیابی کن

خیلی خوبه مشاور رفتن!. من خودمم سردرگمم..کاش هممون شرایط مشاور گرفتنو داشتیم

یکم گریه کن خالی شی...زمان بده...ببین چی میشهمن واقعیت باز نفهمیدم...هم میخوای هم نمیخوایاول حستو بف ...

ن وقتش دارم ن پولش سرکار میرم تازه رفتم امروز اولین روز کاریم از شنبه تا جمعه

ی روز در ماه کلا افم

یکم گریه کن خالی شی...زمان بده...ببین چی میشهمن واقعیت باز نفهمیدم...هم میخوای هم نمیخوایاول حستو بف ...

نمیتونم گریه کنم مامانم بالاسرم نشست بغض داره خفم میکن🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیتونم گریه کنم مامانم بالاسرم نشست بغض داره خفم میکن🤦‍♀️🤦‍♀️

ای جااانم...درکت میکنم...منم از ترس مامانم نمیتونم گریه کنم...حتی تو خلوته خودم...درجا چشام پف میکنه میفهمه

چه بدبختی داریم نمیتونیم خالی شیم از غصه