2777
2789
عنوان

دارم آب میرم باید چیکار کنم اخهه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
دور از جون ، چرا شغلت رو عوض نمیکنی؟ با این اوضاع خوده خدا هم راضی نیست

تا اخر ازدیبهشت بیشتر نمیرم دیگ

بعدش امتحانای دانشگامه بعدش ی فکری میکنم خدابزرگه

من هم نمیتونم غذاهای بیمارستان رو بخورم وقتایی که شیفتم از قبل روز تعطیلم غذا برای خودم بسته بندی می ...

جونی نمونده برام ک بخام اشپزی کنم حتی وقتی هم ندارم راستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیکار کنمدیگ میخاد گریم بگیرهدلم خونه رو میخاد غذای مامانمو

درک میکنم ببین من از اون بچهایی بودم که هر غذایی نمیخورن ولی کارم به جایی رسید نون و سوپ یا سیرابی که ازش بیزار بودم میخوردم تا دیگه کارم عوض کردم وقت نداشتم حتی درست حمام برم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

درک میکنم ببین من از اون بچهایی بودم که هر غذایی نمیخورن ولی کارم به جایی رسید نون و سوپ یا سیرابی ک ...

دیقااااا 

منم بابد ی فکری بکنم

خیلی دلم میخاد وام بگیرم ماشین بخرم با ماشین کار کنم یه تایمو 

بخدا از بیمارستان کار کردن بهتره

ولی اخه چجوری وام بگیرم💔

جونی نمونده برام ک بخام اشپزی کنم حتی وقتی هم ندارم راستش

نمیتونی یک مدت مرخصی بگیری و استراحت بدی به خودت؟

از قرص های ویتامین استفاده کن قرص جوشان ویتامین c خوبه

برای اینکه بتونی انرژی داشته باشی باید جیزی بخوری خب دختر تلاشت رو کن یک راهی میدا کن من تو زندگیت نیستم که بدونم و مطمئنم میشه همه ما تو شرایط های بدتر بودیم و مطمئنم میتونی خب پس تمام تلاشت بکن چیز خوب بخوری خب؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

درک نمیکنم وضعیتت رو عزیزم ولی مشخصه سخته 

یا باید میزان حساسیت ب غذای بیمارستان کم بشه 

یا یک روزی ک تعطیلی 

اندازه کل هفته آماده کنی 

مثلا گوشت چرخ‌کرده یا مرغ چرخ کرده یا سینه مرغ رو ریز ریز کن و موادی ک دوست داری بهش بزن 

اندازه یک وعده بسته بندی کن 

و روزایی ک می‌رسی خونه میریزی تو ماهیتابه تا پخته میشه تو هم لباساتو در آوردی 

حتی میشه کیماذدرست کنی, گوشت چرخی با سیب زمینی و رب یا گوجه بذاری بپزه با نون بخپری

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم