2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بدقلقه

212 بازدید | 12 پست

شوهر من خیلی بد قلقه نمیدونم چجوری باید باهاش رفتار کنم گاهی صبرمو زیاد میکنم ولی گاهی هم دیگه اعصابم نمیکشه و قاطی میکنم . به ظاهر مرد آرومیه و خیلی ادعای دوست داشتن داره ولی خیلی بدعنقه یعنی چجوری بدم به یه مسائل کم اهمیتی گیر میده یا بهانه جویی میکنه واقعا بعضی وقتا داغ میکنم و دعوا درست میشه خسته شدم از این وضع نمیدونم چجوری خودمو صبورتر کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها  ک نمیشه اونم باید کمک کنه 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مثلا چیکار میکنه؟شاید شما هنوز قلقش دستتون نیومده

مثلا من دو بار کنکور ارشد دادم قبول نشدم البته واقعا هم هیچی نخونده بودم حتی یک صفحه بعد اشتباها گفتم سه بار کنکور دادم حالا گیر داده تو مخفیانه کنکور ارشد دادی به من نگفتی ! هر چی میگم بابا اشتباه لفظی بود همون دو بار بوده میگه باشه ولی بعد چند روز دوباره با لحن بازجویی میپرسه چن بار کنکور ارشد دادی؟؟؟

متوجه نشدم مگه میشه آروم باشی و دوس داشته باشی و بدقلق باشی کاش یکم بهتر توضیح می‌دادی مثل یک مثال

مثلا من دو بار کنکور ارشد دادم قبول نشدم البته واقعا هم هیچی نخونده بودم حتی یک صفحه بعد اشتباها گفتم سه بار کنکور دادم حالا گیر داده تو مخفیانه کنکور ارشد دادی به من نگفتی ! هر چی میگم بابا اشتباه لفظی بود همون دو بار بوده میگه باشه ولی بعد چند روز دوباره با لحن بازجویی میپرسه چن بار کنکور ارشد دادی؟؟؟

مثلا من دو بار کنکور ارشد دادم قبول نشدم البته واقعا هم هیچی نخونده بودم حتی یک صفحه بعد اشتباها گفت ...

حالا اصلا مخفیانه کنکور ارشد دادی بگو فرضا این کارو کردم مگه قتل کردم یا دزدی کردم؟اینکه دنبال پیشرفتم مگه بده 

به نظرم رو نده بهش 

من بابام اینطوری بود منم مثل تو هر دفعه جواب میدادم بعد یه سنی دیگه اعصابم نمی‌کشید 

اصلا یه چیزی بگم چه لزومی داره همش به همه توضیح بدی 

اصلا شوهرت باشه بگو هرجور دوس داری فکر کن

[QUOTE=378895440]مثلا من دو بار کنکور ارشد دادم قبول نشدم البته واقعا هم هیچی نخونده بودم حتی یک صفحه بعد اشتباها گفت ...[/QUOTE

یا میخواد سر ب سرت بزاره یا میخواد باهات ارتباط برقرار کنه ولی بلد نیس شما بحث رو منحرف کن وقت این سوالو میپرسه جواب نده خودت ی سوال دگ بپرس یا مثلا بهش بگو ی نظرخودت چند بار اینکارو انجام دادم ببین بهتر میشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست