2777
2789
عنوان

اتمام رشد قد پسرا

87 بازدید | 10 پست

قد پسرا تا چه سنی رشد میکنه ؟

بعد از ۱۷ سالگی چقد رشد میکنن ؟

کسی رو سراغ دارین که بعد ۱۷ سالگی قد اش خیلی رشد کرده باشه ؟

هر نکته ای میدونین بگین 

من دیدم کسی ک تو ۱۸ سالگی یهوووو قد کشیده چطوررر

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما داشتیم قدش کوتاه بود. رفت هورمون رشد زد و فدش اللن نزدیک ۲متره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من از ۱۶۰ رسیدم به ۱۷۱

با ورزش حرفه ای که از بچگی میکردم

البته من خانومم

آقا با شرایط خودم زیاد دیدم

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

من الان ۱۷ سالم عه قد ام ۱۷۴ عه یعنی تا چقد میرسه

ممکنه به ۱۸۳ برسید 

حتما حتما حتما برید کلاس والیبال 

تاثیر عجیبی داره در رشد قد 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

این رشد قدتون بعد بلوغ بود یا قبل

قبل بلوغ پنج سانت اضافه قد داشتم و بعد بلوغ پنج سانت 

من پدر و مادرم قدشون متوسطه 

ولی من با ۴ سال ورزش تونستم قدم رو بلند کنم