2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 33 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بکشه چه اشکال داره ؟

با احترام واسه افراد متشخصی که میکشن من بسیاااار حس بدی نسبت به افرادی که قلیون میکشن دارم...سلامتی اش به کنار احساس میکنم طیف خاصی هستن این افراد و میتونه مقدمه چیزای دیگه باشه.. 

زیباترین باغچه رم بیل بزنی توش ی کرم پیدا میکنی  عزیزم تو دیگ خیلی حساسی واین باعث میشه همسرت ...

کنکاش نکردم...اتفاقی دیدم...داشتم فایل هاش رو خالی میکردم

کم غر بزنین به جون شوهراتون چیه مگه قلیونه اونم چند سال پیش عجبا

من حس میکنم این یعنی اینکه نسبت بهش حساس نیست و میتونه بعدها هم اگه شرایط اش براش پیش بیاد بکشه

خب چ اشکالی داره تموم شده رفته 

گذشته ها گذشته 

عزیزم اگه اونموقع دوران نمیکرد خدایی نکرده الان برات اتفاقای بدی میوفتد 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
عزیزم با اینکه ازقلیونم متنفرم واگه شوهرم میکشید پوستشو میکندم ،ولی بازم احساس میکنم هیچی مثل سیگار ...

واقعا اگه الان کشیده بود بعد ازدواج مون پوست اش رو میکشیدم..

من حس میکنم این یعنی اینکه نسبت بهش حساس نیست و میتونه بعدها هم اگه شرایط اش براش پیش بیاد بکشه

خب چه ایرادی داره تو این مسایل پایه باش 

اینجوری میتونی خودت نظارت کنی وگرنه مخفیانه دور ازچشمت میکنه

قبل ازدولج ازش پرشیده بودی قبلا قلیان کشیده یا نه؟

گفتم سیگار و ...گفت نه اهل اش نیستم....گفتم حتی امتحانی گفت نه و برای اینکه ادامه ندم گفت گذشته ام به الان چه...چه گیری دادی امتحان تکردم ولی اگه کرده باشم چی...از این حرف ها...

با توجه به خانواده اش اصلا شک نکردم هااااا

چقدر ساده ام من

عزیزم از چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده نگران نباش و نترس چون چیزی رو عوض نمیکنه فقط یه مقدار مراقب باش البته به نظرم همسرتون راستگو هستن

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
خب چه ایرادی داره تو این مسایل پایه باش  اینجوری میتونی خودت نظارت کنی وگرنه مخفیانه دور ازچشم ...

وای نه نظاره کنم...دیگه واسه همبشه از قلبم میره اینجوری

خب چه ایرادی داره تو این مسایل پایه باش  اینجوری میتونی خودت نظارت کنی وگرنه مخفیانه دور ازچشم ...

منم پایه شوهرم میاره باهم میکشیم تازه دیروز گفتم برو ی قلیوندجدید بگیر هر وقت تتباکو نداریم میفرسم بره بگیره 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

با این سخت گیریا فقط شوهرتونو تبدیل به یک ادم دروغ گو میکنین همسر باید همراه و همدم شوهرش باشه نه اینکه همش بترسه ازش هی مخفی کاری کنه 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

زياد حساس نشو 

همسر منم مرد بي نظيري هس يه عكس داره كه اداي چگوارا رو با سيگار برگ در اررده 

فقط ادا در اورده منكه نبايد خودمو بخاطر دل چركين كنم وقتي ميدووووونم اينكاره نيس 

خودتو همسرتو اذيت نكن وسواس نداشته باش 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کاش می شد

ghormesabziiiii | 9 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز