2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیستم🙂😂♥️

عزمزمه من جدیدا پی بردم هیچی مثل ذات درست آدمو زیبا نمیکنه یکی رو میشناسم خیلی خوشگله ولی به شدت بد ذات و حسود جوری شده که از چهرش حالم به هم میخوره خداروشکر باهاش کات کردم

دیگه ببین منم ۱۶۲ تو دانشگاه از همه کوتاه ترم تقریبا باید باهاش کنار بیای 

لژ مخفی و اینا خیلی تاثیرداره....

و مطمعنم که زیبایی ولی توب عمل های زیبایی خیلییی زیاد تاثیر داره

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

بروووو خداتو شکر  کن جای من نیستی 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

میتونی همش به قیافه کمبودها..‌‌.فکر کنی که هیچ تاثیری نداره  افکارتو درست کن ، پر انرژی باش ....مگه مرد قد کوتاه نیس ، همین بهنوش بختیاری رو نگاه کن باعمل و ......تازه اینشده ولی خیلی پرانرژیه

وای خوشبحالت حداقل ۱۶۲ منی ک ۱۵۸ چی لژ مخفی چجوری هست

نه خوب دیگه همه دوستام بلند ترن تو خانواده پدریم خیلی ضایعست ولی باهاش تقریبا کنار امدم

سرچ کن تو گوگل لژ مخی افزایش قد جدا

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱