من چند مدته از خواب که بیدار میشم بدنم بشدت کوفتس انگار کوه کندم امروز با دوستم حرف میزدم گفت شاید اجنه کتکت زدن تو خواب من یکم درگیری ماورایی دارم نمیدونم درسته حرفش یا نه
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
ببین اول ک. من ندیدمت ک. بخام قاطع بگم اره همینه ک هست میگی
ولی
غسل پاکسازی از انرژی منفی انجام بده با نمک دریایی و الخصوص روی چاکرا های بدنت بیشتر بمال و تمام
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
ببین اول ک. من ندیدمت ک. بخام قاطع بگم اره همینه ک هست میگی ولی غسل پاکسازی از انرژی منفی انجام بده ...
چجوری هست
یه چیزی هم اینکه هر وقت در مورد این چیزا تاپیک یا حرف میزنم وسط پیشونیم یجوری گز گز میکنه دیوارا صدا میدن ایگنور میکنم ولی یکم ته دلم ترسه هست که درگیرشم
چجوری هست یه چیزی هم اینکه هر وقت در مورد این چیزا تاپیک یا حرف میزنم وسط پیشونیم یجوری گز گز میکنه ...
ایت الکرسی هم در طول ۴۰ روز بخان
و اینکه لیوان بیار روش چهارقل بخوان فوت کن بعد از آب یکم بخور ببین چ طعمی داره هر طعمی داشت بهم بگو
بعدش اینکه آب رو بریز تو گلدون
مث غسل های ک میدیم هست اما با آب نمک دریا هستش زیر پات ی لگن بزار با همون آب و نمکی ک توش ریختی باهاش ت خود لگن. غسل پاکسازی بده
و اینکه آب رو بعدش بریز بیرون تو جدول
کف حمام ایست نکنی غسل رو ندی داخل خود لگن