2777
2789
عنوان

خواستگار سمج

95 بازدید | 5 پست

یکی از همسایه های قدیمیمون که هنوز رفت و آمد داریم 

خانواده خوب ، ثروتمند  ، از همه نظر اوکی . پسرش شروع کرد به من پیام دادن که من میخوامت یک ماه صحبت کنیم و بعدش بیام خواستگاری . چندین بار بهش گفتم تو خیلی خوبی اما من قصد ازدواج ندارم ! دوباره میگه نه شاید نظرت عوض شد و..... 

ها چی میگم نمیفهمه منم الان دوسه ماهی هست جوابشو نمیدم و پیاماش باز نمیکنم 

چون اگر قرار بودبفهمه با همون چندبار میفهمید  خیلی احترام گذاشتم و خیلی محترمانه جوری که دلش هم نشکنه گفتم اما دست نمی‌کشه تو پیام های که میده هم جدیدا یکمش میتونم بخونم چون باز نمیکنم نوشته قرار شد فکراتو کنی منطقی جواب بدی . این منتظره من یه کلمه جواب بدم بگم نه یا قصد ندارم دوباره شروع کنه مخمو بخوره چیکار کنم بنظرتون ؟ 

چند ماه پیش بعد سه چهارروز جوابش دادم که بفهمه دوباره شروع کرد همون حرفها.

انشاالله که مادرش. فهمش برسه و از من ناراحت نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اکی، خوب حق انتخاب داری. حالا ظاهرش را نمی پسندی یا اخلاق اش را؟

زیاد به ظاهر اهمیت نمیدم با اینکه خودم قشنگم چیزیش که بدم میاد رفتار خانوادگیشونه حس میکنم حریم شخصی ندارن همه چیز خانوادشون اقوامشون همه می‌دونن همه سرشون تو زندگی هم هست  از اون گذشته خیلی صحبت میکنن 😁 مامانش بنده خدا افسردگی داره یک ساعت صحبت می‌کنه از این می‌ره تو اون از اون می‌ره  دیوونه میشه آدم تو این خب این تو زندگی آدم تاثیر می‌زاره خانوادشن هر روز قراره ببینمشون . با اینکه ثروتمند هستن اما مرتب دارایی از دست میدن مثلا خونه میگیرن کلاهبرداری میکنن روشون و..... .شغلش هم عالیه اما پروژه ای و فکر میکنم خانوادگی کار میکنن.

خواستگار دیگه ای دارم که اون بیشتر پسندمه