2777
2789
خداروشکر بنظرخودت عاقلانه اش چطوریه؟

بستگی به خود فرد داره

الان مهریه سالی دو تا سکه میدن 100 تا باشه 50 سال طول میکشه

حق تحصیل و اشتغال و اینا هم بازم بستگی داره 

من خانواده شوهرم همه ی دختراشون تحصیلکرده ان واسه همین می دونستم کسی مانع نمیشه 

به حق طلاق هم ترجح میدم فکر نکنم اصلا

این کاربری دست ۱۲ نفره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خود فرد دارهالان مهریه سالی دو تا سکه میدن 100 تا باشه 50 سال طول میکشهحق تحصیل و اشتغال و ...

سکه که اره منم اعتقادی ندارم خصوصن خانواده پسر جبهه زیادی نسبت ب سکه میگیرن

+خدایاشکرت🤍

خب حق تصنیف اموال چی

وقتی کسی چیزی بنام نداره چی رو نصف کنند 

مگر اینکه در همون لحظه خرید بنام کنه 

کلا مهریه بحثش پیچیده هست چون واسه من ویه خواهرم بی درد سر تموم شدچون سکه اینقدر گرون نبود طلاق هم زیاد نبود ولی برا خواهر دیگه خانواده داماد خیلی سخت گرفتن با اینکه خواهرم سر تر بود و در آمد خوبی هم داشت البته از نظر خانواده داماد حق هم دارن بابت مهریه نگران باشند در نهایت 5سکه وسه دانگ خانه شد قبل عقد بنام کردند 

میگم دوستان،یه سوال

فکر کنید شوهر اومده میگه چک دارم،احتیاج دارم طلاهاتو،بده بفروشم💍🤑

چطور باید مقاومت کرد؟

بعدشم میگه مگه توی زن و شوهری مال من و مال تو داریم و در مواقع سختی باید کنار هم باشیم و اینا باید چکار کرد؟!

(یه برخورد مناسب،نه اینکه بگین مال خودته بیخود ‌کرده،طلاهای مامانشو بفروشه و...)

میگم دوستان،یه سوالفکر کنید شوهر اومده میگه چک دارم،احتیاج دارم طلاهاتو،بده بفروشم💍🤑چطور باید مقاو ...

اینجور وقتا سخته ولی مردا میگیرن دراخر.

میتونی بگی جای اینکار که میکنم جایزم چیه؟ بعد خودت چیزی ک دوست داریو ازش طلب کنی

+خدایاشکرت🤍

بنظرم تو بحث مهریه طرف آدم باشه میاد زندگی می‌کنه یه عمر نیازی هم به این حرفا نیست اگه هم آدم نباشه ناتو باشه کل دنیا رو هم مهر کنه یه پاپاسی گیر نمیاد 

در کل ملک خونه زمین و... قبل از عقد بنام کنه بهترین مهریه هست 

حق تحصیل وفلان وفلان اگه طرف راضی نباشه اون تحصیل رو از دماغت میریزه کاری می‌کنه خودت ترک تحصیل کنی

میگم دوستان،یه سوالفکر کنید شوهر اومده میگه چک دارم،احتیاج دارم طلاهاتو،بده بفروشم💍🤑چطور باید مقاو ...

بهش میدم

زندگی مشترک یعنی همین دیگه، درسته؟ 

شما ندی، پس کی بده؟ 

مگه شما شریک زندگیش نیستی؟ 

پس باید در همه ی شرایط پیشش باشی

البته که من یه جا قید میکنم که اگه الان فروخت بعدا دقیقا به همون وزن طلا برام بگیره😁🤭