2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 5464 بازدید | 68 پست
والا الان ما چی بگیم وقتی میگی رسمه اونجا تا 4 تا زن بگیره بعدم مرد مقصر نیست

باور کن تهوع گرفتم

چقدر افکار پوسیده

در همه حال زن مقصر

خدا روشکر زود ازدواج کردم 😕خودش میگه

نمیخاسته زن بگیره یهویی ام عقدش کرده

باباهه که خیانت نکرده😑😑😑

خدایا خودت ظهور کن😑😑😑😑

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
والا الان ما چی بگیم وقتی میگی رسمه اونجا تا 4 تا زن بگیره بعدم مرد مقصر نیست

خوش به حال مرداشون

من یه بار توی پارک حسین فهمیده مشهد بودم دیدم یه مینیبوس اونجا وایساد یع سه چهار تا زن بودن بقه هم بچه های قدو نیم قد.خدا شاهده زنها نشستن آشپزی کردن و مرغ درست کردن بعد گذاشتن کلش و جلو دست مرده اونم شروع کرد به خوردن سیر که شد زنها و بچه ها نشستن سر باقی مانده غذاها که جلو دست مرد بود بعد از یکی از اونا پرسیدیم گفت ۳ تا زن داره اونام بچه هاشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین شماها باباتو پررو کردین. اینقدر مامانت بدبختی کشیده بعد میگی عاشق بابامم!!! 

اینو قبول دارم که باید جلوی بابام در میومدیم ولی چندتا دختر بچه چی سر در میارن از این چیزا

میشه الکی نظر ندی عزیزم من بابام و دوست دارم 

باباتو دوست داری دلیل نمیشه چشمتو رو کارای زشتش ببندی..بابات هوو اورده سر مامانت بعد هم اوردتش تو یه خونه..اخه کسی که پول نداره دوتا خونه بگیره رو چه حساب دوتا دوتا زن میگیره و تند تند بچه میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...عزیزم یه کم فکر کن..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
من دخترم یه کاری کنین که تایپک بترکه

بترکه تو این تاپیک اورانیوم غنی میشه یا فرهنگستان ادب پارسیه؟

زن دوم و زن ستیزی و عاشق بابای خائن و زنباز بودن و😑😑😑😑😑 بس کن دیگه خودت میدونی چقدر زشته😑 تو یه مردی مثل مردای دیگه ای که تو این سایت حتی تیکر بارداری ام داشتن سوالات بارداری ام میکردن

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
اینو قبول دارم که باید جلوی بابام در میومدیم ولی چندتا دختر بچه چی سر در میارن از این چیزا

اره واقعا ..شما ها هم بچه بودین..کاری نمیتونستین بکنید..😕😕😕

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
خوش به حال مرداشون من یه بار توی پارک حسین فهمیده مشهد بودم دیدم یه مینیبوس اونجا وایساد یع سه چهار ...

ای وای خدا رو شکر الان قرن 21 هستیم الان من متعجبم 😑😑 چشام گرد شده 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )