2777
2789
عنوان

همکلاسیام

75 بازدید | 4 پست

سلام ما اول سال معلممون یه بار گفت کلاستون بو می‌دهد از اون وقت به بعد دهن ما سرویس شده ما نشستیم ردیف دو هعی گیر میدم واقعا خسته شدم از حموم رفتن هفته ای ۳بار می‌رم حموم لباسای مدرسمو هفته ای ۲بار میشورم عطر میزنم مام و..به من نگفتن بو عرق میدی حتی یه بار گفتن شما نمیدی یکی دیگه میده ولی واقعا هرروز بساط بو هست دیگه خسته کننده شده الانم میگن بوی بد میاد انگار داره یه نفر میگوزه چی میدونم منم وسواس گرفتم شاید از منه نمی‌دونم انقدر خودمو منقبض می‌کنم شکم درد میگیرم حالم بد میشه روزی ده بار میرم دسشویی اعصابم خورده دوستام میگن دارن اذیت می‌کنن اخه مگه میشه ما متوجه نشیم بقیه زیاد متوجه نشن فقط اونا بفهمن حتی معلمامونم نمیفهمن بقیه آن میان کلاستون میگن بوی خوب میاد چیکار کنیم ما اخه

وای سخت نگیر وقتی اینهمه بخودت میرسی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان