2777
2789
عنوان

کمک میشه کنید

35 بازدید | 4 پست

سلام من بابا و مامانم دارن طلاق میگیرن ۱۶ سالمه و کاربری برای خواهرمه

قراره برن دادگاه برا نفقه ولی انگار که نفقه کم هست نمی‌دونم درسته یا نه 

الان این چند روز پدرم پول بهمون نمیده و خب خبر رسیده بود که پدر و عمه و عموم برای پدرم یواشکی رفتن خواستگاری 

از اون موقع اوضاع به هم ریخته و دعواست تو فامیل و خب من نه از خانواده پدری شانس آوردم نه مادری هر دوشون مثل همن و اوضاعشون خرابه پدرم میگه تا نیاید پیش من پول بهتون نمیدم و مادرم هم همش تو خونه فحش بهمون میده ، یه مشکلی که برام پیش اومده دست خودم نیست بخدا همیشه میترسم میگم نکنه خانواده مادریم به مادرم بگن خونه خودته از خونه بچه هات رو کن بیرون 

میشه یه نفر کمک کنه ما الان چیکار کنیم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چرا نمیری پیش پدرت؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چرا نمیری پیش پدرت؟

میخواد زن بگیره 😔 خانواد اش مدام دخالت میکنن تو ریز ترین کار ها نظر میدن برم پیشش خانوادش‌ سال دیگه شوهرم میدن😔 این طرف هم نمیشه بمونم چیکار کنم ، بابام میگه بیاین دو واحد تو‌یه آپارتمان میگیرم من و خواهر و برادرم بریم تو یکیش خودش و زنش هم برن یه جا 

کدوم راه رو انتخاب کنم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد زن بگیره 😔 خانواد اش مدام دخالت میکنن تو ریز ترین کار ها نظر میدن برم پیشش خانوادش‌ سال دیگه ...

بازم وجود شما شاید باعث بشه نتونه ازدواج کنه

واحد مستقل میده ک خوبه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بازم وجود شما شاید باعث بشه نتونه ازدواج کنهواحد مستقل میده ک خوبه

منم فکر میکنم برم اونطرف بهتره ، مامانم مدام فحش میده و وقت بهم بهش میگم می‌خوام برم پیش پدرم باز فحش میده و خودش رو میزنه، نمی‌دونم چیکار کنم درسام کاملا افتادم ، به نظرتون به مشاور دانش آموزی زنگ بزنم؟