بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدشم خود بچه های امروز خوشون میخارن نمیدونید چه خبره من خواهرم معلمه ابتدایی اومده تو کلاس دیده دستشون تو خشتک همدیگست شما بگید الان با اینا باید چیکار کرد
فعلا که خانومه زده چند نفر رو ناکار کرده سیاه و کبود
بچه مردم نباید تربیت درست داشته باشه دست وسایل شخصی معلم نزنه؟ مردم بچشون رو تربیت نمیکنن میفرستن ور دل یه معلمی مگه فقط شارژره دبیرستان بودم گوشی معلم رو زیر و رو میکردن کیفشو ...
من یه کلیپ دیدم یه معلم پسر جوان تو روستای ایران کلاس مختلط بود بچه های کوچولو یه دختر خیلی خوشگلو اورد جلو دوربین بوسیدش لبای کثافتشو میزاشت رو لپ بچه نمیدونستم به کجا گزارش بدم
بچه مردم نباید تربیت درست داشته باشه دست وسایل شخصی معلم نزنه؟ مردم بچشون رو تربیت نمیکنن میفرستن ور ...
بله بچه مردم باید تربیت داشته باشه. ولی چون هیچ کجای دنیا همه بچه ها این طور نیستن ایشون نباید معلم میشده. برای یه شارژر این همه کتک و این تعداد برا شما توجیه داره؟
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
بله بچه مردم باید تربیت داشته باشه. ولی چون هیچ کجای دنیا همه بچه ها این طور نیستن ایشون نباید معلم ...
هم دست بودن که چندتاشو زده دوما الان خیلی جاها دیگه دانش اموز تو روی معلم وایمیسه فوش معلم میده چون میدونن جدیدا معلم بدبخت از هر طرف محدود شده به خدا قسم من خودم یه روزی بچه داشته باشم به خواد از این غلطا کنه جلو معلمش خودم حسابش میرسم