2777
2789
عنوان

بچه خیلی هواستون باشه

335 بازدید | 25 پست

خیییییلی خییییییلی هواستون باشه با کس که میرید تو رابطه 

قرار میذارید تو کافه یا رستوران خیلی به نوشیدنی ها که پاتنرتون میاره جمع باشه پودر یا قطره چیزی نریزن داخلش که براتون گرون تموم میشه ... 

ممنون . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو مدرسه چون بطریم سر کلاس بود خودم رفته بودم بیرون برگشتم آب معدنیه رو پرت کردم🥲😂در این حد ب همه بی اعتمادم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

نوشیدنیو اون نمیاره کهویتر کافه میاره

یه جوری حواستون پرت چیز دیگه نکنن درکل میگم طرف تون قشنگ بشناسید 

بخدا سره یه یکی از فامیل های ما اومده الان دختر بدبخت نمیدونه چه خاکی بر سرش بکنن 

من تو مدرسه چون بطریم سر کلاس بود خودم رفته بودم بیرون برگشتم آب معدنیه رو پرت کردم🥲😂در این حد ب ه ...

کاری خوبی میکنی خیلی خیلی سخته دیگه الان اعتماد بکنی

میتونه باهاش هماهنگ کنه خب

حالا اون طرف براش نفعی هم نداره که ما رو به کشتن بده😂

در کل محیط کافه خطری نداره،مخصوصا که خلوتم نیستن اکثرا

من خودم همیشه دیتامو کافه میرفتم که امن باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه