2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 128 پست

من هیچ وقت نمیدونستم پسرا هم یه سری کارها میکنن، خب مامان تو هم به مامان ایشون پیام بده یه روز هم پسر شما رو برای معاینه ببریم، چون اگر‌ پسرش سابقه داشته باشه بعد ازدواج هم ممکنه اون جور روابط رو بخواد دوباره با یک مرد دیگه تحربه کنه.

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اسی چجوری 4سال با یه نفر توی رابطه بودی ولی هییییییچ کاری نکردی. اینجا که هیچکس تورو نمیشناسه ولی درکل روراست باش با خودت🙌

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگ بگم نه بعدا عیب نزارن روم خواهرمم میگه اگ مشکلی نداری چرا میترسی بری فلان

پسره رو که رد کن حتما به قول بچه ها فرداام ازت پسر میخوان با این طرز فکر

ولی بنظرم قبلش بگو اقا پسرتونم بیاد باهم بریم معاینه شیم تا بعدا خانواده خودت حرف درنیارن برات

دقیقا بگو من حتما میرم ولی اقا پسر هم باید گواهی بیاره که رابطه مق.. نداشته . ناراحت هم نباید بشن دی ...

رابطه مق رو که میتونه بخواد هیچ اون یکیم ازمایش داره کاملا مشخص میشه اونم باید بگیره 

اسی چجوری 4سال با یه نفر توی رابطه بودی ولی هییییییچ کاری نکردی. اینجا که هیچکس تورو نمیشناسه ولی در ...

نمیگم دختر امام زادم ولی واقعا کاری نکردم بکارت دارم

حتی چند روز پیش خودم با یکی رفتم برا معاینه بهش گفتن دختری 

ن کاری انجام دادم واقعا حتی موقعی ک با اون پسره بودم اومد خواستگاریم خودش بهم گفت برو معاینه

بهش بگو من مشکلی ندارم ولی این بی اعتمادی شمارو میرسونه

بنظر من این ادم اصلا نرمال نیست . برو معاینه و برگه معاینه رو نشونشون بده و جواب رد بده بهشون. اینجوری هم شان خودت حفظ میشه هم اونا از رفتار زشتشون خجالت میکشن

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

من واقعا کاری نکردم ولی میترسم نمیدونم چرا

من رفتم سه تا دکتر امضا کردند. اصلا ترس نداره. خانواده شوهرمم یه دعوا کردند چرا گرفتی اصلا ولی برا تو دهنی لازم بود. از بس هر سری منو میدیدن میگفتن کاری با پسرمون نکردید ما اجازه میدیم

از همه بیشتر از خانواده خودم ناراحت شدم

حق داری گلم میخوای یه روز خودت تنها برو پیش ماما که ترست بریزه بعد اون با مادرت اینا برو 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

خاستگاری سنتیه دیگه 

عاشق دختره نیست همون اولش که 

اگه واقعا با پسره اوکیی برو بالخره تو اون منتطفه یجور رسمه که حرف پشتت تو فامیل دراومد بشه زد تو دهنشون

البته من اصلا موافق این رسوم نیستم

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”