2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 128 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اصل این قضیه قشنگ نیست. اما بعضی جاها واقعا رسم دارن یعنی اصلا قبح این قضیه رو کسی براشون معلوم نکرده یه کار عادی میدونن این داستان رو. 

طرز بیانش هم خیلی مهمه محترمانه یا.. 

با همه این ها باید بدونی این قضیه یه تفاوت فرهنگی بین شما و اون هاست شاید تفاوت فرهنگی های دیگه ای هم باشه که برات قابل هضم نباشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بله برای بکارت

من بودم میرفتم ولی بعدش جواب منفی میدادم چون این ایجور آدما ت کتم نمیرن با طرز فکر سنتی فردا گند بزنند ب زندگیم

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

نمیدونم تو فرهنگ  فامیل ما این موضوع قفله کسی همچین چیزی بخوادپرتش میکنیم از خونه بیرون واسه شما مهم نیست خب برو انجام بده ترس نداره که.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

ببین برو عزیزم خود همین یه مدرکه برا کوبیدن بعضی وقتا سر اقایون خیلی خانوما ها دیدم که نرفتن موقعه ازدواج و بعدا که مشکل خوردن مرده گفته تو اصلا بکارت نداشتی خراب بودی گرفتمت این مدرک اون موقعه لازمت میشه

توام از اون گواهی بخواه

کاری انجام ندادی اصلا؟ چرا میترسی خبمن موافق چکاپ نیستم ولی خب بستگی به خانواده خودت داره

ن کاری انجام دادم واقعا حتی موقعی ک با اون پسره بودم اومد خواستگاریم خودش بهم گفت برو معاینه

من کرجم اصالتا شمالی هستم

برو عزیزم طلا چ پاک چ منتش ب خاکه 

برو اتفاقن بعدن ک عقد کردی ب پسره بگو لازم‌ب اینکار نبود هر دختری ک استغفرلله خراب نیس از همین استفاده کن و سرکوفتش‌کن ی روز خخ 

ترست طبیعیه همه دخترا ناخودآگاه یه ترس دارن، من خودمم کوردم و متاسفانه یا خوشبختانه اکثر کوردها گواهی بکارت میگیرن برای عروس ، بنظر من بگیری و خیالت راحت باشه بهتره تا اینکه تا آخر عمر داماد بهت انگ بزن۶ خیلیا همینجا گفتن سالم بودیم رابطه نداشتیم ولی جون خونریزی نداشتیم یا کم بوده هنوزم شوهرمون شک داره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....