2777
2789
عنوان

شيراز 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 55 پست
دلم میخواد دوباره برم😍

ايشالا. الان ادم بره شيراز قنديل ميبنده😍من جنوبن سرد ني الان😂

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی درت واسه منم صعف میره😆😂😚😚

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

منم شیرازی ام ولی اسیر تهران شدم.. شیراز تمام وجودمه.ولی از وقتی اولین بچم که سقط شد رو شیراز خاک کردن دیگه دلم نمیخاد شیراز برم. اما جد اندر جد من شیرازی هستن

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
عزیزم واقعا همینجوره منم هر جایی میپرسن کجایی هستی حاال میکنم وقتی میگم شیراااااازی

اره عشقم خيلي خوبه شيراز

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
منم شیرازی ام 😎😎😎 فدای شهر قشنگمون  که همه دوسش دارن 😍😍😍😍

😍خوشا شيراز و وضع بي مثالش

منم شیرازی ام ولی اسیر تهران شدم.. شیراز تمام وجودمه.ولی از وقتی اولین بچم که سقط شد رو شیراز خاک کر ...

اخيييي

غصه نخور خدابزرگه