2777
2789
عنوان

کم حرفی پسرم

154 بازدید | 17 پست

سلام من پسرم ۵ سالشه تو خونه زیاد حرف نمیزنه پرحرفی کنه مثلا به موقع حرف میزنه یا وقتی چیزی میخواد تعریف کنه یا سوال کنه یا چیزی ازش میپرسی و اینا بد نیست بنظرت؟

ولی بیرون که میریم حرف میزنه بیشتر سوال میپرسه و کنجکاوی میکنه ولی تو خونه زیاد پرحرف نیست یعنی مشکل داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه چه مشکلی؟کم حرفه خبپسر منم پنج سالشه ولی بینهایت پرحرفِیه وقتایی بهش میگم کمتر صحبت کنه و ای ...

اصلا کاریش نداشته باش بذار هرچقدر دوست داره حرف بزنه😍

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

استارتر ، خودت باهاش صحبت کن

مثلا میرین بیرون وقتی برگشتی خونه راجع به اونحا باهاش صحبت کن

مثلا بگو مامان خوش گذشت چی دیدی 

خونه براش فیلم بذار و باهم صحبت کنید راجع به فیلم

خودت زیاد باهاش بازی کن

عزیزم خداحفظش کنه😍🥹نگران نباش اصلا دختر منم قبلا کم حرف بود 

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

اصلا کاریش نداشته باش بذار هرچقدر دوست داره حرف بزنه😍

نه آخه بینهایت حرف میزنه

اصلا بهش نمیگم تو جمع حرف نزنه چون اعتماد به نفسش میاد پایین

ولی بهش میگم خونه کمتر صحبت کنه و برای حرف های غیر ضروری از خودش انرژی نگیره انقدر

شوهرمم الان کم حرفه میگم شاید به اون رفته

محیط خونه رو اروم نکنید

زیاد باهاش حرف بزنید 

استارتر ، خودت باهاش صحبت کنمثلا میرین بیرون وقتی برگشتی خونه راجع به اونحا باهاش صحبت کنمثلا بگو ما ...

خب اینا کار را رو هم براش انجام میدم ولی بازم کم حرفه تو خونه

نه آخه بینهایت حرف میزنهاصلا بهش نمیگم تو جمع حرف نزنه چون اعتماد به نفسش میاد پایینولی بهش میگم خون ...

وای عزیزم خداحفظش کنه قند عسل😍😘

شوهرمم الان کم حرفه میگم شاید به اون رفته

بله هم ژنتیک هست هم رفتار داخل خانواده هست هم خودش درون گراست احتمالا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب اینا کار را رو هم براش انجام میدم ولی بازم کم حرفه تو خونه

طبیعیه شخصیتش اینجوریه

اما باز هم بیشتر باهاش صحبت کنید

همینکه بیرون حرف میزنه مشخصه که احتماعیه