2777
2789
عنوان

ماجرای طلاق من کارای دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 29 پست

حقیقت اینه بعضی ها از دور از جون بدبختی بقیه خوشحال میشن و کمبود های زندگی خودشون رو با اون مشکل کمتر میبینن

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس بد نداشتم که گفتم بین اونو شوهرمم چیزی نیس فقط هفته ای سه بار زنگ زدن و سوال کردناش برام ازار دهن ...

یه خط در میون جواب نده تلفن هاشو 

و اگه زیاری سوال کرد سر بسته جواب بده خیلی هم جزئیات نگو

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

از چه نظر

حس میکنم دوستت دوس داره جدا شین یا دنبال شوهرته

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

حقیقت اینه بعضی ها از دور از جون بدبختی بقیه خوشحال میشن و کمبود های زندگی خودشون رو با اون مشکل کمت ...

متأسفانه همینطوره

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

حس میکنم دوستت دوس داره جدا شین یا دنبال شوهرته

حالا دنبال شوهرش هم نباشه ، من حس میکنم دوست داره استارتر مجرد بشه 

حالا اگه دوست داری در رابطه با مشکلت با همسرت بگو ببینیم قابل حل شدن و ارزش بخشیدن داره یا نه که این دوستت انقد پیگیره

حالا دنبال شوهرش هم نباشه ، من حس میکنم دوست داره استارتر مجرد بشه

اره

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂