2777
2789
عنوان

مسافرتمون🥲

949 بازدید | 57 پست

قرار بود با همسرم بریم مسافرت... مهمون گیرشون اومده و دقیقا با مهموناشون میخان برن همونجایی که با مامانم اینا قرار گذاشتیم بریم...برنامه ما ک کنسل شد چون نامزدم نمیتونه بیاد ولی اونا با مهموناشون میرن

حالا ب نامزدم گفتم خوش بگذره...گفت خوش نمیگذره....خیلی ناراحتم😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزدت خانوادشو بیشتر از تو دوست دارهفردا پس فردا بحثی پیش بیاد طرف مامانشو میگیره ولت میکنه

میشه لطفا منطقی برخورد کنین؟؟؟؟

فاصلمون از هم دوره....پدر نداره و تا وقتی تو خونه پدرشه باید جای پدرش بگیره و الان مهمون اومده براشون میتونه چیکارکنه؟؟؟؟

مه‍موناشون گفتن دلمون میخاد فلان جا هم بریم و دقیقا همون جایی ک ما میخاستیم بریم

پسر گنده چرا باید بمونه پیش مهموناشون 🤔 خب بگه شما برید من با نامزدم و خانوادش هم میایم و اونجا در حد چندساعت میایم پیشتون 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نامزدت خانوادشو بیشتر از تو دوست دارهفردا پس فردا بحثی پیش بیاد طرف مامانشو میگیره ولت میکنه

حرفت درس نیس طرف خونواده 25 30 سالشو که ول نمی کنه بعدم زندگی متأهلی جداست شما دل ایشونو خالی می کنی درس نیس بحثش جداست 

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
نامزدم پدر نداره و مجبوره پیش مهموناشون باشه☹️

اهان خب پس سخت نگیر تو با پدرومادرت برو و اونجا ب نامزدت بگو بیاد همو ببینید و اصلا ب چشم یه فرصت برای اشنایی بیشتر نگاه کنید دوخانواده باهم معاشرت کنید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....