سلام دوستان من ۴ ساله عمل بینی کردم برای زیبایی و انحراف الان با حدود گذشت ۴ سال هنوز مشکل تنفسی و بینی دارم ی سوراخ بینیم کیپه خیلی به ندرت باز میشه روزا تنفسم بد نیست اما شبا تا روز مشکل دارم برای خواب خیلی اذیتم هربار به دکترم گفتم اسپری و این چیزا نوشت ک تاثیری نداره بنظرتون باز دوباره برم عمل کنم بخدا ارزومه ی نفس راحت بکشم خفه شدم
آره باید عمل کنید احتمالا بینتون بیشتر از حد معمول کوچیک کرده که مشکل تنفسی به این حالت پیدا کردید
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
چقد سخت ..مخصوصا که دهنت خیلی خشک میشه بمرور فاتحه دندوناتم خونده میشه چون بزاق ترشح نمیشه ...دیگه بعد ۴ سال ..باید بری میخوای تاکی اینجوری بمونی ..ولی قطعیه مطمئنی دوباره عمل کنی درست میشه اینم ریسکه
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
بینیم خودش کوچیک بود بعد عمل کوچیکتر شده والا سی تی اسکن هم دادم گف مشکلی نداری من شبا تا روز مشکل خ ...
برو یک متخصص دیگه ببین نظرشون چیه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
چقد سخت ..مخصوصا که دهنت خیلی خشک میشه بمرور فاتحه دندوناتم خونده میشه چون بزاق ترشح نمیشه ...دیگه ب ...
افرین دقیقا دندونام هر روز یکیشون خراب میشه این ماه دوتاشون درست کردم از بس با دهن باز نفس میکشم والا دکترم هرچی میگم میگه حساسیتع چونکه نمیخوان زیر بار اینکاری ک کردن برن موندم چکار کنم دوس دارم عمل کنم مجدد ولی دکترم شاید قبول نکنه
افرین دقیقا دندونام هر روز یکیشون خراب میشه این ماه دوتاشون درست کردم از بس با دهن باز نفس میکشم وال ...
عزیزم اول برو دو،سه تا متخصص گوش حلق بینی ..مشورت بگیر ببین چی میگن طبق اون تصمیم بگیر ..اگه گفتن از ۱۰۰ در صد مثلا ۹۹ درصد خوب میشی برو ،وگرنه نمیشه دوباره روز از نو روزی از نو
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
اگه هنوز این مشکلو داری، احتمالاً نیاز به یه جراحی ترمیمی هست. البته باید پیش کسی بری که هم کار زیبایی رو بلده، هم داخل بینی رو. دکتر محمدعلی حسینی رو میدونم که چندتا مورد مشابه رو خیلی موفق عمل کرده. اگه تصمیم گرفتی دوباره بری، حتماً دقت کن کسی باشه که تجربهی ترمیم داشته باشه.