2777
2789
عنوان

در چه حالین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 132 پست
منکه دخترم تب داره دارو هم نمیخوره شیاف هم ندارم موندم چیکار کنم 😢😢😢😢

پروفن هم نمیخوره؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

اگر همسرت خونه است بفرستش بره شیاف دیکلوفناک ۵۰ برای بچه بگیره اب روی اتش

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پروفن هم نمیخوره؟

نه با هیچ روش و کلکی نمیخوره اگرم بخوره بالا میاره پدرم در اومده از غروب تا الان تب داره هی میاپ سی و هشت دوباره تا نزدیک چهل میره

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
اگر همسرت خونه است بفرستش بره شیاف دیکلوفناک ۵۰ برای بچه بگیره اب روی اتش

بنده خدا از خستگی بیهوشه یکم صبر میکنم اگه پایین نیاد بیدارش میکنم

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

عزیزم پاشویه بده،جوراب خیس کن بزار پاش،با آب ولرم،زیر پاش تشت کوچیک یا مشما بزار

اگر بیداره و تبش خیلی بالاس

حموم رو گم کن ببرش با با آب ولرم حمامش بده،دمای آب رو کم کم بیار پایین تا تبش بیاد پایین

نمیومد بغلم بخوابه میگفت دارو میدی گفتم نه بعد بزور آوردمش خوابش برد چند قطره دارو ریختم تو دهنش بیدار شد و شروع کرد بالا آوردن که تو منو گول زدی قبول نیست

بنده خدا از خستگی بیهوشه یکم صبر میکنم اگه پایین نیاد بیدارش میکنم

عزیزم الان یکم پاشویه کن حتما همسرت بیدار کن بخره اگر زیر ۱۵ کیلو نصف شیاف اگر بالا ۱۵ کیلو یک شیاف کامل بذار تا ۶ ساعت بعد

نمیومد بغلم بخوابه میگفت دارو میدی گفتم نه بعد بزور آوردمش خوابش برد چند قطره دارو ریختم تو دهنش بید ...

ان شالله زود خوب بشه 

مرررسی از کمکتون دوستان برم ببینم چه خاکی به سرم بریزم نصفه شبی

منم چن روزه اصلا شبا خابم نمیبره خیلی اذیتم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️