2777
2789
عنوان

در چه حالین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 132 پست
من اراده خوبی دارم برای نخوردن خوراکی های شیرین و چاق کننده،،،، فقط فقط فقط تنها مشکم اینه که عاشق ب ...

من هر غذایی خوشمزه باشه ولش نمیکنم حتی اگر سیر باشم

ولی اون شب از لازانیا گذشتم اصلا مزه ش نکردم که دیگه نتونم ولش کنم😂

فدای تو و همچنین شما عزیز دلم 😍😍😍

ممنون😚😚😚

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهممت عزیزم منم چندبار به شوهرم تذکر دادم عوض نشده.البته خودمم دست کمی از اون ندارم همش تو نی نی س ...

نه عزیزمن خودم خیلی رعایت میکنم فقط اگه کسی تو تل پیام بده جواب میدم واخرشب که شوهرودخترم خوابن میام سایت

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋

خب الان ک خوبی. من چکار کنم ک زندگیمو نمیخپام ولی مجبورم ادامه بدم

عزیزم زندگی سختی داره پستی و بلندی داره به نیمه پر لیوان نگاه کن

اگر منم از مشکلاتم بگم شاید بیشتر از تو از یه جاهای زندگیم ناراضی باشم ولی چون میگذرد غمی نیست،بچمو عشقه

بدی و خوبی رو خودمون میسازیم

من هر غذایی خوشمزه باشه ولش نمیکنم حتی اگر سیر باشم ولی اون شب از لازانیا گذشتم اصلا مزه ش نکردم که ...

تو مثل منی😅

الان دو روزه هر چی میبینم میخورم.یه رژیم ۷ روزه گرفته بودم حالا مثل قحطی زده ها جبرانش کردم فایده ایی واسه لاغری نداشت فقط ازش پند گرفتم😆😆😆

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
یکم توپری دیگه بستنی یک کوچولو اشکال نداره که تایم هوازیتو بیشتر کن عزیزم اصلا پایان  کار با دس ...

دیگه نمیخورم،مگه فقط بستنی تعارف میکنه

لازانیا،پیتزا،چیپس،پفک،تخمه،پشمک،سمبوسه،پیراشکی

بازم بگم😢

بخدا ارادم قویه وگرنه الان ۱۰۰کیلو وزنم بود

دیگه نمیخورم،مگه فقط بستنی تعارف میکنه لازانیا،پیتزا،چیپس،پفک،تخمه،پشمک،سمبوسه،پیراشکی بازم بگم😢 ...

ای بابا چه خوش خوراک ماشاالله 😂

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ای بابا چه خوش خوراک ماشاالله 😂

شوهرم کم میخوره ولی وعده هاش زیاده هی زود زود گشنه میشه

من بدبخت که یه چیزی بزاری جلوم تا تهشو در نیارم ول نمیکنم😂

البته الان حسابی خودمو گرفتم چون واسه عید باید باربی باشم

منکه دخترم تب داره دارو هم نمیخوره شیاف هم ندارم موندم چیکار کنم 😢😢😢😢

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
شوهرم کم میخوره ولی وعده هاش زیاده هی زود زود گشنه میشه من بدبخت که یه چیزی بزاری جلوم تا تهشو در ن ...

ان شالله موفق باشی