2777
2789
عنوان

در چه حالین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 132 پست
سلام عزیزان من واسه این بیدارم چون ماشین داداشم توی برف گیر کرده و کلی نگرانشم...   الان چند ...

انشالله نگرانیتون برطرف شه و داداشت زودتر بیاد خونه 

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدی اصلا حس زندگی تو وجودت جریان پیدا میکنه لبخند رو لبت نقش میبنده 

اره عالی 👏👏بعد از سالها خیلی بهم چسبید این هوا 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

دعا کنید طرفاما بارون ببارع. ابرا میان میرن😒😒 گول میزنن ادمو

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
من اگر شوهرم نبود الان باربی بودم اون همش بم میگه بخور یا شبا که میشه هوس خوردن چیزای خوشمزه میکنه ...

منم اوایل اینجوری بودم بعدها یاد گرفتم واسه خودم شام نپزم یا کم بپزم سهم خودمو و بعد از شام واسه خودم میوه و تنقلات نمیارم.بعدا شوهرم کارای منو یاد گرفت و از ۱۰۴ کیلو به ۹۲ رسید.کلی شکم و پهلو رو آب کرد و جاش عضله ساخت 

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

گرسنه...

دغدغه بارداری...

استرس سونوی پس فردا...

فکر رابطه با شوهرم بعد بچه...

بگم‌باززززم؟؟

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
من اگر شوهرم نبود الان باربی بودم اون همش بم میگه بخور یا شبا که میشه هوس خوردن چیزای خوشمزه میکنه ...

خوب بخور عزیزم اما عذات با همسرت یکی نباشه شما بیشتر سبزیجات بخور میوه هم ۷ عصر به بعد نخور مستقیم تبدیل به قند میشه و چاق میکنه همسرت تا عصر نیست بهترین فرصت برای ورزش داری

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اره عالی 👏👏بعد از سالها خیلی بهم چسبید این هوا 

خداروشکر ان شاالله همیشه کیفت کوک باشه😍

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
آخی عزیزم عیب نداره پیش میاد. همون موقع که توجه نمیکرد باید حدس میزدی حوصله حرف زدن نداره

ممنون عزیزم اخه بم اون توجه لازم رونداره همش ازموقعی که میادسرش توگوشیه باهاش حرف هم میز سرش توگوشیه وجواب میده خب لجم دراومد😢

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋