2777
2789
عنوان

در چه حالین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 132 پست
وای نگو دلم اب شد منم به همسرم گفتم بیا بریم بیرون  گفت سرده  از ساعت ۱۰ هم خوابه 😐😐

سر صبح برو پیاده روی روحت تازه میشه صبح روز بعد بارون و برف هوا عالی انگار تو بهشت راه میری

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=52790243]سر صبح برو پیاده روی روحت تازه میشه صبح روز بعد بارون و برف هوا عالی انگار تو بهشت راه میری[/QUOTE

کاش تنبلیم نیاد فردا😐

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی
دقیقا منم از غذا خوردن لذت میبرم ولی اگر غذا رو نبینم هیچ حس گشنگی ندارم

من انگار خود ازاری دارم شام نمیخورم که مثلا لاغر بشم ،،،،بعد همش میرم توی سایت های اشپزی  عکس غذاها رو نگاه میکنم ضعف میکنم بعد میرم غذا میخورم 😰😰😄😄😄

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
[QUOTE=52790243]سر صبح برو پیاده روی روحت تازه میشه صبح روز بعد بارون و برف هوا عالی انگار تو بهشت ر ...

نه دیگه بهش غلبه کن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
من داشتم دخترمو شیرمیدادم و والانم دماغاش گرفته تو تاریکی دارم واسش خالی میکنم🤣🤣

چند قطره از شیرتون رو داخل دماغش بریزید، راه دماغش باز میشه

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

سلام عزیزان

من واسه این بیدارم چون ماشین داداشم توی برف گیر کرده و کلی نگرانشم...  الان چند ساعته که گرفتار شده.

لطفاً دعا میکنین که هرچه زودتر مشکلش حل بشه و زودی بیاد خونه؟ ممنون..

من درحال خودخوری و غصه خوردن. پیرشدم بخدا

چرا عزیزم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

ناراحت😢😢به شوهرم گفتم چرابه من توجه نمیکنی وقتی باها ت حرف میزنم توصورتم نگاه نمیکنی..اونم عصبی شدکلی به خودش فحش دادبه منم بااینکه ساکت بودم گف دهنتوببندوساکت باش هیچی نگو😥

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋