2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کوتاه مدت نمیتونی زیاد نتیجه بگیری چون سریع برمیگرده و خسته میشی با رژیم سریع پس با آرامش و بدون استرس استارت بزن و یه برنامه ی چند ماهه در نظر بگیر و کم کم پیش برو تا اذیت نشی مثلا مقدار غذایی که همیشه میخوری رو در نظر بگیر و هر روز یه قاشق ‌‌‌‌‌‌‌‌کمترش کن بعد یه هفته میبینی یک سوم از حجم غذات کم شده سعی کن تنقلات و شیرینی جات رو کم کنی  اول صبح ناشتا آب گرم با آبلیمو و زنجبیل بخوری پیاده روی داشته باش و ...من با همین روش تو یه ماه. سه کیلو کم کردم بدون اینکه خودم متوجه بشم

عزیرم میشه بگی چندروز بعد سایز کم کردی؟

من چون نمی‌خواستم یهویی کم کنم و تحت فشار باشم یا اذیت بشم کم کم شروع کردم و زیاد وزن و سایز گیری نمی‌کردم چون فکر میکردم فعلا و به این رودیا نشون نمی‌ده بعد یکماه ناباورانه رو ترازو رفتم یه چهار کیلو کم کرده بودم و از نظر سایز هم لباسهای کنی گشادتر از قبل بود قبل از یکماه ولی چک نکردم

من چون نمی‌خواستم یهویی کم کنم و تحت فشار باشم یا اذیت بشم کم کم شروع کردم و زیاد وزن و سایز گیری نم ...

اها 

مشکل اینجاست من صبرم خیلی کمه امروز بعد از 11 . 12روز رژیمو شکوندم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اها مشکل اینجاست من صبرم خیلی کمه امروز بعد از 11 . 12روز رژیمو شکوندم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه دیگه اگه میخوای وزنت برنگرده باید کم کم وزن کم کنی چون با رژیم یهویی و سخت بعد یه مدت خسته میشی و ول میکنی بعد وزنت برمیگرده دوباره ولی اگه کم کم و با بدون استرس و عجله باشه کم کم اشتها و سوخت ساز بدنت هم بهمون اندازه تنظیم میشه و بدنت عادت می‌کنه و چون اذیت نشدی و تحت فشار رژیم نبودی خسته نمیشی که رژیمو ول کنی 

توروخدا بگو چطوری دعات میکنم

این حرفا چیه ، از اون اول که شروع کردم وزنم ۶۹،۹۰۰ بودم که ۷۰ میشد یه دفترچه یادداشت گرفتم وزن فعلی وزن هدف مقدار کاهش وزن و... ثبت کردم همیشه مقدار کاهش وزنم رو ثبت میکردم مثلا همون اولی که شروع کردم اصن امید نداشتم که انقد کم کنم چون شرایط خاصی دارم بعد چند روز رژیم رفتم خودمو وزن کردم ۳ کیلو کم شدم کلا عادت پیدا کردم هر روز باید خودمو وزن کنم خیلی رعایت میکنم از لحاظ غذایی ، رژیمم خودسر بود اینکه دکتر رفته باشم و اینا نبود ، یه چند مدت پیش به اندازه یک ماه توقف وزنی داشتم یعنی یا بالا میرفت یا ثابت بود ولی من کلا مصمم بودم یه هفته پیش که سرما خورده بودم یکم سست شدم که ولی چون خودم خاستم که یکم نادیده بگیرم تا سرما زودتر رفع بشه وزن مطلوبم نهایتا ۵۰ بود فعلا ۵۱ و ۶۰۰ هستم رژیمم جوری بود که به مرور زمان محدود و سخت تر میشد ، امیدوارم که واستون مفید باشه 

لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره