2777
2789
عنوان

۱۳ ماه اقدام و سرد شدن شوهرم😖

540 بازدید | 24 پست

بیشتر از یساله اقدامیم برای بارداری و بدلیل یسری مشکلات هنوز باردار نشدم

از ماه سوم چهارم اقدام احساس میکنم شوهرم سرد شده و میلش خیلی کم شده. آخه همش باید با عرض معذرت یشب درمیان اقدام میکردیم انگاری یحالت وظیفه شد و خسته کننده.

الان دیگه بزور ماهی دوسه بار اقدام شاید داشته باشیم اونم با هر غر غرای  من😒

شوهر من قبلا خیلی گرم بود و با اینکه ۷ سال از ازدواجمان میگذره تا زیاد پیش نمی شد کنترلش کرد ولی این چند ماه اخیر خیلی سرد شده و همینم اعصاب منو بهم ریخته. تورو خدا یه راهکار برید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كلا ٤ ماه طول كشيد ولي يادمه ماه اخر شوهرم بهم گفت بسه ديگه خسته شدم ديگه اين ماه حامله شو انگا ...

چه تخمک حرف گوش کنی داشتی همون ماه حامله شدی😂😂

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

قطره ی گل سرخ و کاسنی خیلی خوبه ..حتما به همسرتون بگید استفاده کنن 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
قطره ی گل سرخ و کاسنی خیلی خوبه ..حتما به همسرتون بگید استفاده کنن 

ببخشیدقطره گل سرخ چیه میشه توضیح بدیدازکجابایدبگیرم وواسه خانومم اثرداره یانه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

برای اینه که حالت وظیفه پیدا کرده . یه وقتایی آدم حوصلشو نداره ولی اونموقع همش با عشق و حرارت و گرمی بوده . دقیقا عین شوهر من . چون براش تعیین کرده بود دکتر که یک شب در میان باشه خیلی سرد شده بود و فقط برای تخمک گذاری به اجبااار انجام میدادیم در صورتیکه قبلش اینطور نبود. تنها کاری که کردم کارایی بود که میتونست توی تحریکش موثر باشه . اگه شبی قرار بر این کار بود از اولش نمیگفتم که تا آخرشب همش حواسش بهش باشه که وای امشب شب تخمک گذاریه ... نه . هیچی نمیگفتم . بجاش وقتی داشت فیلمی چیزی میدید لباس خواب میپوشیدم به خودم میرسیدم بعد میومدم کنارش تا یادش بیاد شب تخمک گذاریه و با میل انجام بده .