2789
عنوان

تفکر ادم ها

92 بازدید | 8 پست

سلام

چرا باید تفکر ادم ها این باشه که کسی که درس خونده حالا لیسانس یا فوق لیسانس چون وضع مالی و شرایط خانواده اش خوب نیست زن کسی بشه که نه تحصیلات داره و نه وضع مالی خوب

گناه این دختر خوب چی هست؟؟؟؟

یعنی پسری نیست که انقدر پول مادیات براش مهم نباشه؟؟؟

عزیزم به تفکر بقیه کاری نداشته باش برای خودت زندگی کن 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس خوندن عالیه ماهه واقعا طرز فکر رو عوض میکنه و یه ادم لیسانسه با ادم زیر دیپلم ار هر لحاظ فرق داره حتی طرز فکر و اداب معاشرت امااااااااا پولسازی از اونم مهمتره باید شغل پیدا کرد 

اونایی هم که میگن سواد شعور نمیاره اشتباه میکنن اگر هم باسواد بیشعور زیاد دیدن بدونن اون بیشعوره قرار بوده خیلیییی بدتر  این حرفا باشه بازم تحصیلات اکادمیک تا همین مرحله قابل تحملش کرده 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

عذر میخوام حتی اگه یک دختری ه باشه که دوست نداشته درس بخونه و دنبال هنری چیزی رفته یا اصلا خونه پدرش دست به سیاه و سفیدم نمیزنه هیچ کس حق نداره به ازدواجی که میلش نیست اجبارش کنه این معنیش ظلمه 

مدونم باید واس خودم زندگی کنم ولی چی کار کنم که جامعه به ادم ها این مدلی بودن رو یاد داده

ما نمیتونیم تفکر بقیه رو عوض کنیم ولی اگه خودمون تفکر متفاوتی داشته باشیم و دیدگاه جدیدی داشته باشیم میتونیم یه درصد زندگی بهتری داشته باشیم و این دیدگاه رو به فرزندانمان بدیم 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

شما خودت میگی وضع اون دختر از نظر مالی و خانوادگی خوب نیست، بعد انتظار پسر با وضع مالی خوب داره؟

چرا پس همین منطق رو برای اون پسر قبول نداری؟ پسری که وضع مالیش خوب نیست و بخواد با دختری که وضع مالیش خوب باشه بگرده؟

بعد میگی تفکر آدمها؟!

شما خودت میگی وضع اون دختر از نظر مالی و خانوادگی خوب نیست، بعد انتظار پسر با وضع مالی خوب داره؟چرا ...

همه شاید مثل شما پولکی نباشن و دختر خوب و بانجابت اولویتشون باشه