خانوما من از نوجوانیم هم فارسی صحبت میکردم هم با لهجه شیرازی خودمون ولی دبیرستانی ک شدم کلا فارسی حرف میزدم مدرسه و دانشگاه و ... شوهرمم تو همون دانشگاه بود و خونواده همسرمم باهاشون فارسی حرف میزنم... الان باردارم بچم چند ماه دیگه دنیا میاد . دوست دارم ک شیرازی صحبت کنم با بچم چون شیرین تره .میترسم خونواده شوهرم مسخرم کنن . البته خودشونم شیرازی حرف میزنن . چطوری اینکارو کنم؟ بنظرتون درسته؟الان ۵ ساله جلوشون فقط فارسی حرف زدم صرفا بخاطر عادتی ک داشتم با غریبه ها . ولی خب الان جلو شوهرم خونوادم و فامیل خودم چون راحتترم شیرازی استفاده میکنم . خونواده شوهرو موندم چکار کنم... اگر نظرتونه رو تغییره میشه بگید چجوری شروع کنم
هر جور دلت میخواد با بچت حرف بزن. مگه میشه لهجه شیرازی رو مسخره کنن؟ خب در اصل قبلش خودشونو مسخره کردن دیگه
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من مامانو بابام ترکی حرف میزدن با هم ولی با من نه، الان من ترکی میفهمم ولی نمیتونم حرف بزنم
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
میشناسمشون سریع میگن اررره نقش بازی میکردی تاحالا فکر میکنن فقط بخاطر اوشون فارسی حرف زدم .
ما ترکیم خب الان نه قبلا بعضی ها میخواستن با بچه شون ازاول فارسی حرف بزنن همه اح اح پیف پیف میکردن یکی میگفت کلاس میزاره یکی میگفت کجا اومدی کجا میری بعد دوماه میشستن سرجاشون.توهم بعد 2 ماهگی بچه شروع کن هرجوردوس داری حرف بزن قبلش نه چون اعصاب خوردی نمونه برات
قشنگم با لهجه بسیااار شیرین و زیبای خودتون با کودک صحبت کنید حیفه بخدا واقعا زیبا و دلنشین صحبت میکنید 😍 .من تورکم همه میگفتن اول به بچه ات فارسی یاد بده خودش بعدا تو محیط تورکی یاد میگیره اما من باهاش زبان مادریمو صحبت کردم واقعا خوشحالم از این بابت یکم اولش گفتن کاش اینکار نمیکردی اما بعد دیگه عادی شد الان سه سال و نیمه اس هم تورکی و هم فارسی فوله