2777
2789
عنوان

عزیزانی که بچه دبیرستانی دارن میان

156 بازدید | 16 پست

پسرم یازدهم هست و انسانی توی خونه متاسفانه روزی یگی دوساعت بیشتر نمیخونه میگه توی مدرسه همش میخونم اونم من که نیستم ببینم واقعا میخونه یا نه. البته مدرسه اشون جدی و سخت گیره. نمرات کلاسیش عالیه بخصوص که سوالات خیلی سخت و کنکوری معلما میدن ولی ازمون نهایی و پایان ترمشو جالب نمیده و نمراتش کمه . نمیدونم چه کنم دیگه هرچی هم میگم بخون بی فایدست

بگذارید خودش تصمیم بگیره

شما هی بگی سودی نداره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگذارید خودش تصمیم بگیرهشما هی بگی سودی نداره

اتفاقا برعکس 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

براش مشاور بگیرید.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

سلامکلاسای تاملند بهترینناونارو ببینه خود به خود انگیزه میاد بهشلطفا سختگیری کنید بهش توروخدابه فکر ...

بهترین غیرانتفاعی شهرمون رو میره که خیلی هم سخت گیری میکنن. نمره هم اصلا نمیدن.

میدونم بریده میگه سال بعد منو ببرین مدرسه دولتی تا بتونم تام لند و کلاسینو شرکت کنم و مدرسه نرم. 

بچه منو باید بزور هول بدی میدونم جایی دیگه ببرم اصلا درس نمیخونه توی خوته. 

الانشم به زور مدرسه که صبح تا شب هست توی مدرسه میخ نه

اتفاقا برعکس

شما هی بگو اعصاب یه نوجوان بهم بریز ببینیم چی میشه

تا هر آدمی خودش نخواد کاری کنه انجام نمیده 

خیلی از اوقاتم یکی هی میگه هی میگه آدم عصبی میشه خودشو بخواد دیگه اون کار انجام نمیده! یه بار گفتی دیگه بلده بخواد انجام بده میده نخواد انجام بده نمیده

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
شما هی بگو اعصاب یه نوجوان بهم بریز ببینیم چی میشهتا هر آدمی خودش نخواد کاری کنه انجام نمیده خیلی از ...

اتفاقا والدین میتونن آینده ناموفق بچه شونو تغییر بدن و ورق رو برگردونن 

من برادرم اصلا درسخون نبود به زور مامانم واسه کنکور میخوند 

بعدش بهترین دانشگاه قبول شد الانم مهندسه 

اگر رهاش میکرد باید میرف کارگری 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اتفاقا والدین میتونن آینده ناموفق بچه شونو تغییر بدن و ورق رو برگردونن من برادرم اصلا درسخون نبود به ...

عزیزم برادرتون به زور مادرتون درس نخونده، خودش خواسته که خونده. مادرتون نمیتونسته درس مثل آمپول تزریق کنه به مغز که. 

خود برادرتون خواسته و خونده وگرنه میتونست به کتاب الکی نگاه کنه میتونست نقاشی بکشه میتونست آزمون که میداد شانسی بزنه و ...

یه سر به مرکز مشاوره بزنید این خاطره بچه ها زیاد تعریف میکنن که میشینم پشت کتاب ولی درس نمیخونم به هزار تا چیز فکر میکنم. پس خود برادرتون خواسته و خونده

سلامکلاسای تاملند بهترینناونارو ببینه خود به خود انگیزه میاد بهشلطفا سختگیری کنید بهش توروخدابه فکر ...

نه صرفا همه دبیراش اینطوری نیستند من زمان کنکورم رفتم از دوتاشون راضی نبودم تو پکیجی که بود

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

بهترین غیرانتفاعی شهرمون رو میره که خیلی هم سخت گیری میکنن. نمره هم اصلا نمیدن.میدونم بریده میگه سال ...

نه نه این کارو نکنید اگه اینجوریه اوضاعش بدتر میشه

اصلا گوش نکنید به این حرف که مدرسه نره بجاش کلاس انلاین شرکت کنه چون اونجا نظارت و سختگیری مثل مدرسه نیست همین غیر انتفاعی +کلاس انلاین درسایی که توش مشکل داره

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

2790
2778
2791
2779
2792