2777
2789
عنوان

کنکور

26 بازدید | 0 پست

اصولا باید تاپیک عجیبی باشه اینجا ولی خو تا اونجایی که من دیدم اینجا همه چی هس من ۱۲ تجربیم و به زودی خیلی زود کنکور دارم و هیچی یعنی هیچی نخوندم و تصمیم دارم زیر ده هزار بیارم که بزارن پشت بمونم اون دوستانی که تجربه دارین لطفا بهم بگید که پشت کنکور موندن چطوریه و به نظرتون چیکار کنم این مدت رو من اگه درس بخونم شکر خدا میزان یادگیریم خوبه ولی فک کنم تو عمرم در روز بیشتر از ۷،۸ ساعت نخوندم اونم روز قبل از امتحان در حالت عادی هم تقریبا هیچ بودش شما چطوری ساعت مطالعه تون انقدر زیادیه و این که بگم پیرا این ها اصلا دوست ندارم فرهنگیان بهتره ولی من میخوام برم دارو یا پزشکی اگر دانشجو این رشته ها هستید بهم بگید ارزشش رو داشت اینقدر وقت بزارید ولی مهم ترین مسائلی که باعث شدت من درس نخونم اینا بودش یکی اینکه فکر میکنم رشته‌م رو دوست ندارم و یکی فضای مجازی این که بگم از درسای تجربی خوشم نمیاد نه واقعا اگر شرایط خوندن علوم پایه خوب بود تو کشور خیلی عاشق این رشته ها هستم ولی من ترجیح میدادم رشته های ریاضی یا انسانی رو بخونم ولی خب خانواده نزاشت حق هم دارن به هر حال بازار کار خوبی ندارن این رشته ها هر چند به نظرم اگه کسی عرضه داشته باشه واقعا خوبه مهندسی ها و خیلی دوست داشتم برق بتونم بخونم ولی نمیشه به نظرتون برم دنبال علاقه سا حرف خانواده رو گوش کنم فک نمیکنم پزشکی رو خیلی دوست داشته باشم ...