2777
2789
فکر میکنید طبیعی مفتهمن دو ماه پیش زایمان کردم نزدیک ۵۰ میلیون خرج بیمارستانم شد

واقعا همینه 

من خاهرم داشت طبیعی زایمان میکرد بعدش سزارین شد 

جالبه هزینه هردوتاشو ازش گرفتن 

اون بیمارستانی که ۵۰تومن طبیعیشع ۶۰تومن سزارینشه دولتیا هم مفتیه رایگان

نه من اتاق خصوصی و ماما همراه و ... داشتم

سزارین حدود ۴۰ تومن میشد

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای وایی بر من 🥺منم از همین چیزا میترسم همشم کابوس میبینم نکنه بچمو عوض کنن ,🥲🥲🤦فک کنم نیاز به م ...

ببین حتما معاینه انجام بده پیش دکترت دکتر من معاینه نکرد وگرن نامه سزارین بهم میداد دهانه رحمم بلند و ضخیم بود اصلااا مناسب طبیعی نبودم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چرا؟تجربه ی بدی داشتی؟برای من زایمان طبیعی انقدر خوب و شیرین بود که زایمان سومم رو ویبک انجام دادم

اره عزیزم دهانه رحمم بلند و ضخیم بود حدود ۳۵ ساعت درد کشیدم دیگ مث‌یه تیکه گوشت رو تخت افتاده بودم نیمه جون 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

خوب خداروشکر روحیم زیر صفره 🤣جالبه ب سزارین هم فک میکنم اون آمپول بیحسی اذیتم میکنه شبا کابوسشو میب ...

برا من سزارین انقد راحت و شیرین بود که تو اتاق عمل زیر دست دکتر خوابم برد امپول بی حسیم اصلا انگار یه پشه نیشم زد در اون حد 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

اره عزیزم دهانه رحمم بلند و ضخیم بود حدود ۳۵ ساعت درد کشیدم دیگ مث‌یه تیکه گوشت رو تخت افتاده بودم ن ...

منم آخرین زایمانم ۲۰ ساعت طول کشید،اما خیلی خوش گذشت😁همسرم کنارم بود ،همش بگو بخند داشتیم

اما آخراش داشتم از درد میمردم،یک ساعت اخر واقعا مرگ رو میدیدم

خداروشکر بخیر گذشت و نی نی الان تو بغلم خوابیده

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
وااای.۳۵ ساعت درد...وقتی چندساعت بعد از شروع درد زایمان بچه به دنیا نیاد یعنی مادر نمیتونه بچه رو طب ...

قانونش اینه که تا۱۸ ساعت مادر رو تو فاز نهفته زایمان نگه دارن و نهایتا سه تا سرم فشار بزنن . برا من شد۳۵ساعت و نزدیک ۷تا سرم فشار دیگ دردم اصلا ول نمیکرد یکسره بود خدا کنه خیر نبینه دکتر اون بخش که انقد لج کرد اخرش شوهرم و مادرم رفتن یقه رئیس بیمارستانو گرفتن که دستور سزارین دادن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

منم آخرین زایمانم ۲۰ ساعت طول کشید،اما خیلی خوش گذشت😁همسرم کنارم بود ،همش بگو بخند داشتیماما آخراش ...

خیلی خوب بوده برا من از اول تا اخر دردای وحشتناک و یکسره . 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

برا من سزارین انقد راحت و شیرین بود که تو اتاق عمل زیر دست دکتر خوابم برد امپول بی حسیم اصلا انگار ی ...

من برعکس شما بودم،بچه دومم رو سزارین شدم

خیلی عذاب کشیدم،چون اورزانسی شد و امادگی روحی نداشتم واقعا برام عداب آور بود،تحملم کم شده بود بعدش افسردگی گرفتم

خیلی خوب بوده برا من از اول تا اخر دردای وحشتناک و یکسره .

عزیزم🤗

اشکال نداره،مهم اینه که نی نی گلت صحیح و سالم تو بغلته

رنج و عذابی که ما مادرا میکشیم فدای یه تار موی بچه هامون❤️

قانونش اینه که تا۱۸ ساعت مادر رو تو فاز نهفته زایمان نگه دارن و نهایتا سه تا سرم فشار بزنن . برا من ...

بعضی از دکترها خیلی بی خیال وخیرندیده هستن..دکترمنم میدید نوارقلب جنین زیاد اوکی نیست..ولی منو نبرد اتاق عمل..تافرداش نگهم داشتن تو زایشگاه..بعد هم سوزن فشار زدن و۵ساعت درد کشیدم تابچه به دنیا اومد ولی اولش سیاااااه شده بود سریع بردنش زیراکسیژن..

پارسا پسرمامان😍
بعضی از دکترها خیلی بی خیال وخیرندیده هستن..دکترمنم میدید نوارقلب جنین زیاد اوکی نیست..ولی منو نبرد ...

بچه منم نفس تنگی داشت دوساعت گزاشتن تو دستگاه 😞

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چرا؟تجربه ی بدی داشتی؟برای من زایمان طبیعی انقدر خوب و شیرین بود که زایمان سومم رو ویبک انجام دادم

ویبک یعنی چی؟

من هم بارداری سوم هستم.دوتای قبلی طبیعی بودم. دردش وحشتناک بود.ولی خب عوارض بعدی برام نداشت.در کل راضی بودم.

الان برای سومی به خاطر دردش میخوام سز کنم.شما چطوری براتون شیرین بود؟کار خاصی کردین؟دارو ورزش یا چی

ویبک یعنی چی؟من هم بارداری سوم هستم.دوتای قبلی طبیعی بودم. دردش وحشتناک بود.ولی خب عوارض بعدی برام ن ...

به سلامتی عزیزم،ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی گلت رو بسلامتی بغل بگیری😍🌹

ویبک یعنی زایمان طبیعی بعد از سزارین.

من یه طبیعی داشتم، دومی سزارین، سومی رو خودم طبیعی خواستم.

از نظر ذهنی کامل خودم رو برای زایمان طبیعی آماده کرده بودم.

تو خونه ورزش میکردم و فیلمای آموزش زایمان طبیعی رو نگاه میکردم.

بیمارستان خوبی انتخاب کردم که همسرم همراهم بود .تنها نبودم باهم بگو و بخند داشتیم ،موقع دردا نازمو میکشید.

مامای همراه داشتم ،فقط همون ماما کارامو انجام میداد و معاینه میکرد و ...بقیه کاری به من نداشتن.

منم دردام وحشتناک بود حس مرگ داشتم اما دردش شیرین بود،دردی بود که نتیجه ی خوبی داشت.

زایمانم ۲۰ ساعت طول کشید